AAN HET LEZEN

Nike M2K Tekno – Sexy, but comfy, but s...

Nike M2K Tekno – Sexy, but comfy, but sexy

Adv.

Nike M2K Tekno – Sexy, but comfy, but sexy

Iedereen die mij een beetje kent weet dat – wanneer het om mode gaat – het woord ‘comfortabel’ niet in mijn vocabulaire voor komt. Maar voor dit specifieke geval maak ik graag een uitzondering! En voor wie dacht dat ik dan ook maar meteen een joggingspak aan zou trekken om mijn zogenaamde sportiviteit te benadrukken die heeft het mis! Want ik heb ein-de-lijk een comfy – maar ook zeker – een fashionable sneaker gevonden waar ik mij super goed bij voel! En hoe gaaf zijn ze!

Rennen, vliegen, haasten…

Laten wij vooral open en eerlijk met elkaar zijn. Als moeder – van in mijn geval vier – opgroeiende kinderen is het (weleens) rennen, vliegen en haasten. En hoe ouder ze worden, hoe harder je rent! Misschien herken je het wel… ze zijn amper thuis of ze moeten alweer door naar zwemmen, turnen of hun speeldates. En dat alles doen wij natuurlijk met liefde, heel veel liefde, maar dan wel op een paar super fijne en fashionable sneakers! Zo werd deze mama verliefd op een paar PINK Nikes. En dan heb ik het niet over een paar standaard Nikes.. nee dan heb ik het over een paar Killer sneakers,  de Nike M2K Tekno! Klik op de foto om mijn juweeltjes te bewonderen!

Sneaker trend 2019

Vorig jaar werden wij overspoeld met een ietwat onfraaie maar sportieve mode trend in schoenenland, namelijk de ‘ugly sneaker’. En ook dit jaar staat de zogenaamde ‘ugly sneaker’ weer stipt op nummer 1! De M2K Tekno van Nike is een model die je in de gaten moet houden! Niet alleen die heerlijke roze kleur viel meteen in de smaak.. nee.. ook de chunky zool die dit model zo kenmerkt trok direct mijn aandacht!

Powervrouw

Dit zal menig fashionista bekend in de oren klinken. Je hebt één paar voeten en een kast vol met schoenen, van high heels tot aan sneakers.. maar deze eyecatchers.. die heb je dan weer net niet.

Waarom de Nike M2K Tekno mijn inziens een musthave is? Allereerst, het model is – zoals ik al eerder zei – helemaal ‘hot & happening’. En ten tweede, ze zitten stevig, waardoor je steady alle hobby’s en playdates van je kids af kunt rennen.  En dat kan elke fashionable mom natuurlijk wel gebruiken! Deze sneaker is simpelweg een echte eyecatcher! Met deze statement schoenen aan je voeten heb je niet veel meer nodig om goed voor de dag te komen!

Dankzij deze sneakers krijgt elke outfit een boost! Ik zeg: de Nike M2K Tekno maakt van elke vrouw een powervrouw!

Terug in de tijd!

Nike is met de release van de M2K Tekno terug gegaan in de tijd. Het model heeft veel weg van de Monarch 1. De sneaker beschikt over technische elementen van de Monarch 4 en heeft hierdoor het typische Dad Shoe uiterlijk.

En vooral nu de Dad Shoe een graag geziene gast op de catwalk is, kan de M2K Tekno natuurlijk niet aan je schoenencollectie ontbreken!

En laten wij vooral heel open en eerlijk met elkaar blijven.. wat deze sneaker betreft.. bij de eerste aanblik werd ook jij verliefd!

Voor nu een hele fijne avond gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy

(Dit blog is gerealiseerd d.m.v. een samenwerking)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM