AAN HET LEZEN

Pippa laat je op je mooist voelen!

Pippa laat je op je mooist voelen!

Adv.

Ken jij Pippa al?

Super leuk dat je vandaag weer mijn blog leest! Wij kennen elkaar inmiddels al enige tijd, dus dan weet jij als geen ander dat ik graag mijn ervaringen met jou – en uiteraard ook met anderen – deel. Waarom?!? Omdat delen mij simpelweg gelukkig maakt. En vandaag deel ik iets waar niet alleen ik, maar ook zeker jij, vrolijk van wordt! Heb jij namelijk al eens gehoord van Pippa?

Pippa weet wat wij vrouwen willen

Wie overkomt het niet?!? Ga je een avondje stappen. Heb je na ongeveer drie uur eindelijk je outfit bij elkaar geraapt. Stap je onder de douche en dan word je ineens geconfronteerd met de stoppeltjes op je benen. Dus tover je toch maar even je scheermesje tevoorschijn. En jaaaa hoor.. zodra je het mesje over je been heen trekt zit je weer onder die kleine venijnige wondjes! Met als resultaat.. dat je weer je kast in moet duiken om dat rokje in te ruilen voor een broek.

Ik ben wer-ke-lijk zo zat van die kleine wondjes na elke scheerbeurt. Dus toen mij werd gevraagd of ik een starters set van Pippa shaving wilde ontvangen – om deze te reviewen – aarzelde ik geen moment! Natuurlijk wilde ik dit wel! Ik kon wel een goed scheermesje gebruiken!

Zo zat van die kleine wondjes na elke scheerbeurt

Pippa heeft een duidelijke missie: om elke vrouw de kans te geven om zich op haar allerbest en mooist te voelen. Daarom hebben zij, zoals ze zelf zo mooi zeggen, premium cut-proof scheermesjes ontworpen. Deze scheermesjes geven jou DE perfecte scheerervaring.

Het scheermesje heeft zes cut-proof mesjes, voorzien van een strip verzorgende aloë vera en vitamine E, in een kopje dat makkelijk mee beweegt met je vrouwelijke vormen. En dit alles voor de helft van de reguliere prijzen! En zo zijn hoge kosten, oude mesjes en kleine wondjes eindelijk verleden tijd!

Mijn ervaring

Toen ik mijn starters set ontving was ik direct enthousiast. Het mesje ziet er super mooi uit en als het ook nog eens doet wat er beloofd is dan ben ik een gelukkig vrouw.

Ik kan natuurlijk een heel lang verhaal ophangen en je nog even in spanning laten, maar dat is nergens voor nodig. En ook nog eens super irritant! Dus hierbij mijn korte maar bondige review. Pippa maakt mij een gelukkig vrouw! Het mesje glijdt soepel over  je benen en beweegt mee met je vrouwelijke vormen. Dus ik ben om!

Hoe werkt het?

Je starters kit bestaat uit een pippa handel en 2 scheermesjes (met elk zes mesjes) voor EUR 20,-
Pippa bezorgt 4 nieuwe scheermesjes bij je thuis voor EUR 9,- (zo vaak je zelf kiest) zodat je nooit zonder komt te zitten. En zo weet je zeker dat je altijd nieuwe mesjes in huis hebt.

Waar verkrijgbaar?
De scheermesjes zijn HIER verkrijgbaar.

Dus ga snel naar de website en deel jouw ervaring!

Voor nu een hele fijne dag gewenst en tot de volgende keer!
Liefs Romy

(Blog is geschreven in samenwerking met een PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM