AAN HET LEZEN

Peroni lanceert ultieme Art of Aperitivo styl...

Peroni lanceert ultieme Art of Aperitivo styleguide!

Adv.

Peroni lanceert ultieme Art of Aperitivo styleguide

Topchef Jaimie van Heije, cocktailgoeroe Tess Posthumus en trendsetting stylist Thomas Vermeer voorspellen zomerse food, drink & styling trends

Twee van mijn meest favoriete bezigheden zijn Fashion en Food. De temperatuur schiet volgende week omhoog en ik zie het al he-le-maal voor me. Dat je samen met je vrienden – op je best gekleed – geniet van verfrissende drankjes en heerlijke bites. Ja, dit is voor mij DE perfecte zomerse namiddag. Wat mij meteen op het leukste moment van de dag in Italië brengt: de Aperitivo! En als jij een beetje Italiaans georiënteerd bent dan weet je precies wat ik bedoel! Maar wat gaan we deze zomer precies eten en drinken? En wat trekken we aan tijdens dit aperitivo moment?  Italiaans stijlbier Peroni nodigt toonaangevende Nederlandse style setters uit om hun visie te geven op de Italiaanse Aperitivo. Topchef Jaimie van Heije, cocktailgoeroe Tess Posthumus en trendsetting stylist Thomas Vermeer ontwikkelen een serie gerechtjes, cocktails en outfits die perfect samenkomen in de Peroni Art of Aperitivo styleguide 2019. Deze wordt op 6 juni gelanceerd in Huize Frankendael in Amsterdam. En jij maakt kans om deze lancering bij te wonen! 

Dutch Touch

Zet je smaakpapillen maar op scherp, want volgens chef Jaimie van Heije krijgt het typisch Italiaanse Aperitivo moment dit jaar een ‘Dutch touch’. Licht verfrissende gerechtjes en knappe bites als tartelette met Hollandse garnaaltjes, een Zeeuwse oester en haring mogen dit jaar niet ontbreken naast de traditionele gedroogde worst of mooi gesneden ham.

Hoptales

World’s best female bartender en cocktailkenner Tess Posthumus: “We zien dit jaar steeds meer bier-infused cocktails, de zogenaamde Hoptales. Een goede mix van Peroni, een touch of suikersiroop en limoen, een scheutje vodka, gin of jenever en sodawater.” Geen ingewikkelde ingrediënten en shakes; easy does it. Ook NOLO – zonder alcohol of met een laag alcoholpercentage – is deze zomer in swing. Cocktails worden geschonken in een mooi traditioneel glas.

Knallend en kleurrijk

Een kleurrijke Aperitivo zomer, dat voorspelt topstylist Thomas Vermeer. Van knallend mango- geel, soft rabarber-roze tot fris appel-groen. “Zie je Aperitivo-outfit als een recept waarin je verschillende kleuren op een ‘smaakvolle’ manier met elkaar combineert”, aldus Vermeer. Voor mannen geldt: boxy en oversized overhemden, het liefst met Cubaans kraagje voor een echte holiday vibe. Voor vrouwen zijn de silhouetten ruim, royaal en gelaagd. Goede accessoires – oorbellen, haarbanden, haarclips en grote zonnebrillen met ‘monster shields’ – zijn belangrijker dan ooit. Zie het als de garnering op je zomerse cocktail! En vergeet deze zomer ook de traditionele flipflops niet, de opvolger van de badslipper van vorig jaar en erg geschikt voor dat laid back Aperitivo gevoel.

Maak kans op kaarten!

Ben jij benieuwd naar de style voor deze zomer? De Peroni Art of Aperitivo Styleguide wordt op 6 juni gelanceerd in Huize Frankendael in Amsterdam. De avond is natuurlijk niet compleet zonder de beste Italodisco van cult-label Bordello a Parigi voor die typisch Italiaanse Aperitivo sfeer. Klinkt deze avond niet als een waar feestje??! Wil jij kans maken op kaarten? Volg Romy’s Choice op Facebook en laat in een reactie weten waarom (en met wie) jij hierbij aanwezig zou willen zijn.

Heel veel succes en een fijne avond gewenst!

(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM