AAN HET LEZEN

Vrolijk het voorjaar in – Outfitpost by...

Vrolijk het voorjaar in – Outfitpost by Romy’s Choice

Adv.

Vrolijk het voorjaar in

‘Deze schoenen en outfit.. ik wil dit!’ Was één van de enthousiaste reacties die ik vorige week ontving op één van mijn foto’s op Instagram. Hoe leuk is dat!! Dus daarom vandaag – natuurlijk speciaal voor jou – een outfit post op mijn blog, waarin ik met heel veel plezier verklap waar ik dit vrolijke lookje gescoord heb.

Oranje, DE kleur van dit jaar!

Als er dit jaar één kleur de boventoon voert, dan is het wel de kleur oranje. Toch zie ik nog steeds weinig mensen die deze kleur dragen. Het heeft ook wel een beetje te maken met durven. Je valt natuurlijk meteen op als je met een bont gekleurde outfit de deur uitstapt. Kortom: kleur dragen vereist durf, durf jij?

Een simpel maar kittig jurkje

Als je aan Basic denkt, dan denk je hoogstwaarschijnlijk niet direct aan mij. Maar zelfs ik hou wel van een basic jurkje… zolang het maar niet TE simpel is. Neem nu dit kittige oranje jurkjedoor de opstaande kraag heeft dit korte jurkje direct een speelsere uitstraling.  Klik op de foto om deze te vergroten.

Combineer dit jurkje bijvoorbeeld met een paar dr. Martens en je stapt vrolijk de dag door. Of ga – net als ik – voor een paar super gave zwart witte enkellaarsjes! De laarsjes matchen perfect met de opstaande kraag! Durf jij voor deze look te gaan?

Ik ben benieuwd!

Voor nu een fijne avond gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM