AAN HET LEZEN

Shoeby X Freek Vonk – voor onze jongens...

Shoeby X Freek Vonk – voor onze jongens!

Adv.

Shoeby X Freek Vonk

Na het eerdere succes van de meisjescollecties van Shoeby X Nicolette van Dam, vroeg ik me stiekem toch wel af waar de Shoeby collectie voor de jongens bleef. En kennelijk was ik niet de enige, want de vraag naar een collectie voor jongens bleef stijgen. En hier hebben ze gehoor aan gegeven! Hoe gaaf is de nieuwe knallende samenwerking van Shoeby met niemand minder dan Nederlands bekendste bioloog dr. Freek Vonk! En alsof dit heugelijke feit niet genoeg was, mocht deze mama – als kers op de taart – samen met haar kids naar de lancering van deze stoere collectie! Isabel en Roderick knapte nog net niet uit hun velletje van enthousiasme toen ze hoorden dat ze hun grote idool zouden ontmoeten.

Stoere Rangers!

Eenmaal aangekomen bij de feestelijke lancering van de – stoere – jongens collectie van Freek werden de kids vermaakt en konden de mama’s alvast shoppen. Zie onder een kleine impressie van de show (klik op de foto om deze te vergroten).

Rangers with attitude

Shop nu de collectie online via DEZE LINK!
Stapt jouw grote – kleine – man, net als de mijne, als een stoere ranger de deur uit?

De te gekke Shoeby X Freek collectie voor adventurous kids is vanaf nu verkrijgbaar in maat 110/116 tot en met maat 146/152 zowel in de Shoeby-winkel als online! Daarnaast ontvang je bij 2 items of meer uit de collectie een te gekke krokodillen sleutelhanger. Hoe leuk is dat!

Shoeby X Freek App

In alle shoeby winkels ligt het speciale doeboekje vol met kleurplaten, quizvragen en foto’s van de collectie! In het boekje vind je ook de speciale Shoeby X Freek app met daarin leuke weetjes over krokodillen en neushoorns, de dieren die centraal staan in de collectie. Door het scannen van een speciale croc marker in het doeboekje, komt Freek als het ware tot leven vanuit het boekje, hoe cool is dat! Ga samen met Freek mee op een spectaculair avontuur dwars door de wildernis. Om een echte ranger te worden moet je alle vragen over krokodillen en neushoorns goed beantwoorden. Is dat gelukt? Dan ben je klaar voor de volgende stap. Lees snel verder en WIN!

Freek Vonk Live

In een speciale selfiemodus kun jij jouw beste rangerkreet opnemen. Als je deze video deelt op sociaal media of instuurt maak je kans op kaartjes voor ‘Freek Vonk Live – Dwars door de Wildernis’ in AFAS Live op zondagochtend 29 december 2019. Dus doe mee en maak kans!

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Ga dan naar Shoeby.nl en download het doeboekje gratis!

Alvast heel veel succes gewenst! Liefs Romy

(blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM