AAN HET LEZEN

Mother & Daughter armband My Jewellery

Mother & Daughter armband My Jewellery

Adv.

Mother & Daughter armband My Jewellery

Het is al weer even geleden dat je van mij gehoord hebt. Schreef ik in februari nog dat ik de draad weer had opgepakt, was het zo ineens weer stil aan de overkant. Maar ik ben terug van weggeweest! En of dat al niet heugelijk genoeg is mag ik er ook nog – in samenwerking met My Jewellery – een winactie uit gooien! En dan gaat het niet zomaar over een cadeau.. nee, dan hebben wij het hier over hét perfecte Moederdagcadeau!

Het perfecte cadeau voor Moederdag

De ‘Mother & Daughter Bracelet’ van My Jewellery is hét perfecte cadeau voor Moederdag. Het ontwerp van de armband moet vooral de liefde voor moeder en dochter op een toegankelijke manier uitdragen.

My Jewellery

My Jewellery – Mother & Daughter

De ‘Mother & Daughter Bracelet’ werkt hetzelfde als de vriendschapsketting die je vroeger met je beste vriendin had. De bedels passen perfect in elkaar, maar ook los van elkaar is het sieraad mooi te dragen. Het ene hart gesneden uit het andere staat symbool voor de relatie tussen moeder en dochter. En hoe mooi is dat!

Een cadeau voor altijd!

Ook is de armband allesbehalve smaakgevoelig (met een hartje zit je immers altijd goed), fijn afgewerkt, gemaakt van stainless steel waardoor het armbandje niet verkleurt en dit pareltje is in maat te verstellen. Ik zeg ‘je slaat de plank eigenlijk nooit mis met zo’n subtiel exemplaar.’

Dus was je van plan je moeder op 12 mei haar favoriete parfum of een doos bonbons te geven? Doe eens gek en doe mee aan de winactie en verwen haar (en jezelf) met deze mooie armband van My Jewellery!

Doe mee en WIN

Hierbij de spelregels:

Volg @MyJewellery en Romy_Eleonore op Instagram
Tag je moeder en vertel mij (en haar) in een reactie waarom jij de leukste, liefste of tofste moeder hebt.

Vrijdag 10 mei maak ik de winnaar via Instagram bekend!

Alvast heel veel succes gewenst en ik zie je op Instagram!

 

(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau en My Jewellery)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM