AAN HET LEZEN

Roze zonder snoepeffect – Outfitpost by...

Roze zonder snoepeffect – Outfitpost by Romy’s Choice

Adv.

Vragen mag altijd

In het weekend ontving ik via Instagram een berichtje van een spontane jongedame die mij al een tijdje volgt. Ze vertelde dat ze ook zwanger is – inmiddels 25 weken – en dat ze het maar een moeilijke opgave vindt om leuke (zwangerschaps)kleding te vinden. Nu had ze het één en ander op mijn Instagram voorbij zien komen, maar daar hing best een pittig prijskaartje aan. Dus reden genoeg om vandaag een heerlijke zomerse (zwangerschaps)look te posten voor een zacht prijsje.

Roze zonder snoepeffect

Sommige mensen hebben een voorliefde voor de kleur roze en anderen zijn er niet zo van gecharmeerd. Maar als wij voorbij zuurstok roze denken, blijkt de kleur roze een verassend veelzijdige en makkelijk te dragen kleur te zijn.

Misschien komt het door de zwangerschapshormonen of door mijn zon gekuste huid.. maar ik ben wer-ke-lijk dol op lichte pastelkleuren zoals roze. En dit weekend werd ik verliefd op dit zomerse speelse jurkje van ONLY, klik op de foto om deze te vergroten.

Met deze hoge temperaturen is de soepel vallende stof super fijn! Het jurkje valt tot op mijn knie en ik draag maat 34. Het fijne aan deze off-shoulder jurk is dat je hem na je zwangerschap ook kunt dragen. Ben jij, net als ik, verliefd op dit oud roze jurkje? Klik dan HIER om het jurkje te bestellen.


Wil jij graag meer inspiratie op doen om stijlvol jouw zwangerschap in te gaan? Klik dan HIER voor een totaal andere zwangerschapslook by Romy’s Choice.


Into the PINK

Ik maak mijn look af met een paar comfy sandaaltjes van Steve Madden, klik op de foto om deze te vergroten.

Met deze hippe blokhakken maak je een echte fashion statement. Ben jij nog op zoek naar een paar zomerse sandalen? Klik dan op deze LINK om de Carrson Sandalen van Steve Madden aan te schaffen.

Hopelijk heb ik jou weer kunnen inspireren met mijn outfitpost.

Voor nu een fijne dag gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM