AAN HET LEZEN

Leuke zwangerschapskleding- Outfitpost by Rom...

Leuke zwangerschapskleding- Outfitpost by Romy’s Choice

Adv.

Eerlijk is eerlijk

Daar stond ik dan, rood aangelopen en oververhit in de badkamer. Ik kreeg mijn rokje – met de nodige inspanning – nog net over mijn billen heen getrokken.. maar daar was dan ook alles mee gezegd. Hoe graag ik het ook wilde, ik kreeg hem echt niet meer dicht. Daar stond ik dan, mezelf in de spiegel te bekijken. Tja… eerlijk is eerlijk, het is hoog tijd om eraan te geloven! Ik moet op zoek naar leuke zwangerschapskleding. En met dubbele gevoelens hees ik mezelf in mijn ochtendjas om daarna – onder het genot van een kopje thee – het internet af te struinen, op zoek naar trendy positiekleding.

Zwangerschapskleding

Het vinden van leuke zwangerschapskleding vind ik altijd een pittige uitdaging. Waar ik persoonlijk tegenaan loop is dat zwangerschapskleding vaak te ruim valt. Ik ben natuurlijk ook maar klein van stuk, dus heel erg vreemd is dat niet. En wat ik erg jammer vind is dat positiekleding er vaak op gericht is om de buik extra te accentueren. Bijvoorbeeld met een strik. En zo’n strik bovenop je buik.. tja.. daar ben ik super allergisch voor! Van mij mag het lekker simpel en die toeters en bellen.. die voeg ik er zelf wel aan toe wanneer ik daar zin in heb.

En dan valt mijn oog op een gestreept jurkje. Ik ben op slag verliefd!

Een streepje is altijd goed!

Streepjes vervelen mij nooit! Ik ben er wer-ke-lijk dol op!! En vandaag deel ik mijn (of misschien wel HET) ultieme zwangerschapsjurkje met jou! Klik op de foto om deze te vergroten.

Wat een fijn jurkje! Een zwart met creme kleurig streepje, hoe mooi!! De soepel vallende stretch stof voelt heel erg fijn aan. Ben jij net als ik verliefd op dit jurkje? Klik dan HIER om hem te bestellen.

Ik heb dit jurkje gecombineerd met een paar prachtige sandaaltjes van Supertrash Bataviastad. Klik op de foto om deze te vergroten.

Ik ben als een kind zo blij met mijn hippe tijdloze zwangerschapsjurkje! Hopelijk heb ik jou weer kunnen inspireren met mijn outfitpost.

Voor nu een fijne dag gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM