AAN HET LEZEN

Inge van der Plas wat zeg je nu?!? Mijn menin...

Inge van der Plas wat zeg je nu?!? Mijn mening!

Adv.

7 jaar jonger

Terwijl het buiten regent, zit ik heerlijk op de bank de Libelle te lezen. En misschien klinkt dit super truttig – maar naast alle online magazines die ik op het internet voorbij zie komen – vind ik het heerlijk om mezelf één keer per maand te verwennen met een leuk tijdschrift. Voor een tijdschrift neem ik namelijk echt de tijd, terwijl ik op het internet vaak door de artikelen heen scrol. 

Als ik een artikel lees over het verlies van een kind, zit ik snotterend op de bank . De Libelle… wat een mooi blad, met echte mensen en echte emoties. Naarstig op zoek naar een vrolijker artikel stuit ik op ‘7 jaar jonger’, waarbij Inge van der Plas (mede eigenaar van Rob Peetoom Hair + Beauty) en Liselotte Admiraal (mode – en beauty stylist) een metamorfose geven.

Terug naar een vrolijke en energieke type

De 39 jarige Ellen wordt ditmaal door het pittige duo onder handen genomen. Ellen geeft aan sinds de geboorte van haar dochter nauwelijks aandacht te hebben besteed aan haar uiterlijk. Ze wil zich graag weer aantrekkelijk en zelfverzekerd voelen. Terug naar het vrolijke, energieke type dat ze vroeger was.

Dat laten de dames zich natuurlijk geen tweede keer zeggen en gaan met veel plezier met haar aan de slag. Wie wil er nu niet door één van de meest vooraanstaande beauty experts onder handen genomen worden. Ik ben vooral groot fan van Inge van der Plas.

Tot die nogal vreemde uitspraak. Wat zegt ze nu eigenlijk? Ik ben helemaal in de war!

Inge wat zeg je nu?

Het is mij duidelijk dat Ellen wel een metamorfose kan gebruiken. Ze heeft haar kind en partner voorop gezet en is zichzelf gaandeweg kwijtgeraakt. Het is belangrijk dat je je als vrouw aantrekkelijk en zelfverzekerd blijft voelen. Ik schreeuw het hardst dat je naast het moeder zijn, ook gewoon een persoon bent die het verdient om tijd aan zichzelf te blijven besteden.

En dan is Inge aan het woord. ‘Ellen heeft veel en zwaar haar, zonder slag of krul. Ik ga een hippe, korte bob knippen. Kort haar past veel beter bij haar lichaamslengte.’ En daar gaat het mis! Inge wat zeg je nu?!?!

Ellen is een jongedame van 1,58 meter. Ellen en ik zijn dus even lang (of even klein.. is maar welke invulling je er zelf aan wil geven). Ik voel me enorm aangesproken!

Inge, zeg je nu dat alle kleine vrouwen met kort haar rond moeten lopen? Moet ik mijn weelderige bos krullen halveren omdat ik kleiner oog met mijn lange haren?

Mijn mening

Inge, ik ben flabbergasted, stomverbaasd.. overrompeld door jouw uitspraak! En hoewel die korte bob Ellen inderdaad een frisser uiterlijk geeft, zie ik mezelf echt niet met een korter kapsel rondlopen.

Die lange weelderige krullen zijn mijn handelsmerk! Zoals jezelf aangeeft is iedereen uniek. Dus dat een kort pittig kapsel heel goed bij Ellen staat, staat natuurlijk los van haar lichaamslengte. Generaliseren is totaal niet nodig. En zo denk ik er over!


Ben jij nieuwsgierig naar mijn mening? Klik dan HIER voor een eerder artikel waarin ik mijn mening prijs geef.


Voor nu nog een hele fijne dag gewenst en tot de volgende keer!
Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

  1. Nathalie

    30 mei

    Ik geef jou helemaal gelijk, ik heb het heel kort gehad en nu weer lekker lang.. wat een onzin zeg.. lengt lichaam en lengte haar

    • Lieve Nathalie, bedankt voor je reactie. Ik kon me idd ook helemaal niet vinden in hetgeen er gezegd werd. Fijne dag! Liefs Romy

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM