AAN HET LEZEN

M.A.C Cosmetics Fix Plus – Een Musthave...

M.A.C Cosmetics Fix Plus – Een Musthave!

Adv.

Uitnodiging M.A.C. Cosmetics Amsterdam

Afgelopen week werd ik door M.A.C. Pro Store – aan de Heiligeweg in Amsterdam – uitgenodigd voor een Fix+ make up service en touch up. Deze uitnodiging liet ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij gaan. Ik had de nieuwe Fix+ producten van M.A.C. Cosmetics al voorbij zien komen en kon niet wachten om de sprays uit te proberen. Dus stapte deze zwangere jet afgelopen donderdag met heel veel plezier de auto in, op naar Amsterdam.

Fix Plus Make up Service & Touch up

Als ik bij de M.A.C. Pro Store aankom word ik enthousiast en zeer vriendelijk ontvangen. Ik voel me direct op mijn gemak, laat me goed informeren en lekker verwennen. Ik krijg allemaal fijne make up tips aangereikt en binnen een mum van tijd zie ik er weer fris en fruitig uit. En dat allemaal mede dankzij de Fix+ Spray!

De Fix Plus Spray 
Deze heerlijke spray zit boordevol vitaminen en mineralen en geven de huid een onmiddellijke hydratatie boost. Het voelt heerlijk aan op de huid en plakt niet. De spray is luchtig en werkt verfrissend, dit is zeker in de zomer erg lekker. Kortom: de Fix+ Spray voelt lekker aan, hydrateert en maakt je make up mooier. De langhoudende formule geeft je een frisse teint terwijl je make-up wordt gefixeerd.

Welke geuren zijn er verkrijgbaar?

De hydraterende spray Prep+ Prime Fix+ zijn in vier heerlijke geuren verkrijgbaar: romantische roos, kalmerende lavendel, zomerse coconut en een verzachtende kruidengeur. (Klik op de foto om deze te vergroten).

Mijn favoriete geuren zijn de romantische roos en de zomerse coconut. Bij het aanbrengen van de romantische roos waan ik me in Italië lopend tussen duizenden rozen met mijn lief. En bij de coconut lig ik heerlijk te relaxen op het strand met al mijn kinderen om mij heen die super zoet zandkastelen aan het bouwen zijn.

Deze verfrissende, hydraterende en fixerende spray heeft vanaf afgelopen week een vast plekje verdiend op mijn make up tafel. En niet alleen ik ben fan. Zelfs onze mooie Anna Noosin gebruikt met veel plezier de producten van M.A.C Cosmetics. Klik HIER voor het filmpje.


Wil jij deze heerlijke Fix Plus Spray uitproberen? Bestel dan HIER jouw favoriete Fix Plus Spray en ontvang 3 deluxe miniaturen extra met gebruik van deze code: FIXPLUS.  Let op: deze actie is alleen geldig op MACCOSMETICS.NL tot en met 31-05-2018.


Laat mij vooral weten wat jouw ervaring is met deze heerlijke spray(s)!

Voor nu een fijne avond gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy

(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM