AAN HET LEZEN

Shoptip – Zomerkleding voor je Little L...

Shoptip – Zomerkleding voor je Little Loved Ones!

Adv.

De zomervakantie…

Nog even en dan staat de zomervakantie weer voor de deur.  Het heerlijke weer van afgelopen weekend was – hopelijk – een voorproefje op wat komen gaat. Eindelijk konden de kinderen naar buiten en wat hebben ze genoten! Maar zoals iedere ouder wel weet maken kinderen in de zomer een groeispurt. Hoog tijd dus om weer  zomerkleding aan te schaffen.

Ik geniet ervan als ik op straat een stel leuk geklede kinderen voorbij zie schuiven. Dat kan ik enorm waarderen! Ik vind het zelf ook fijn als onze kinderen er goed bij lopen. Ieder seizoen ga ik weer lekker los op de kinderkleding. Maar deze keer is het nog leuker, want ik kan nu ook zomerkleding aanschaffen voor onze allerkleinste!

Soms heb je dat.. dat je een nieuwe kinderkleding webshop tegenkomt en dat je denkt: WAUW, dit is helemaal het einde! En dat overkwam mij toen ik op de webshop van Little Loved Ones stuitte.

Vandaag laat ik jou, met heel veel plezier, zien waarom ik als een blok voor deze webshop ben gevallen.
Of je nu moeder bent van een baby, een peuter, of een ouder kind, bij Little Loved Ones slaag je voor al je kids!

Zomerkleding

Bij Little Loved Ones kun je terecht voor zowel kinder- en babykleding als voor decoratie & accessoires voor de kinder- en babykamer. Hoe fijn is dat!

Zo kon ik dus heerlijk shoppen voor de aller aller aller kleinste, de ‘nieuwe’ babykamer en voor onze andere boefjes! Hieronder een kleine greep uit de zomercollectie van deze super fijne webshop! Klik op de foto om deze te vergroten.

En ook voor onze aller aller aller kleinste ben ik leuk geslaagd! Hoe schattig kan het zijn!! Klik op de foto om deze te vergroten.

Ben jij, net als ik, verliefd op het kleurrijke aanbod aan zomerkleding van deze webshop? Klik dan op de volgende link: littlelovedones.nl

Alvast heel veel shop plezier gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy

Foto credits: JD Creative


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM