AAN HET LEZEN

Into the Nude tinten – Outfitpost by Ro...

Into the Nude tinten – Outfitpost by Romy’s Choice

Adv.

Ik ben dol op nude tinten

Deze zomer zie je zowel veel pasteltinten als fleurige kleuren in de winkels hangen. Ik vind het allemaal prachtig! En toch heb ik stiekem een lichte voorkeur voor pasteltinten. Misschien ligt het wel aan mijn zwangerschap hoor, maar ik voel me in zachte neutrale kleuren super vrouwelijk! Ik ben er dol op om verschillende poedertinten met elkaar te combineren en mijn look dan af te maken met knalrode lippen. Ja.. deze ‘mommy to be’ voelt zich super mooi in een nude kleurige outfit en dat is precies wat kleding voor je moet doen!

Ingetogen kleuren…

Van het weekend kocht ik een simpel nude kleurig jurkje om mijn zwangere buik in te showen. Hoe ik dit jurkje combineer?!? Dat vertel ik jou vandaag met heel veel plezier in mijn blog. Heb ik jouw nieuwsgierigheid gewekt? Lees dan snel verder!

Ik surfte een beetje rond op de webshop van de ZARA toen mijn oog op een nude kleurige jurk viel. Deze jurk moest en zou ik hebben! En voor ik het wist drukte ik op de knop en lag dit beeldige jurkje in mijn winkelwagentje. Twee dagen later had ik mijn – impulsieve aankoop – in huis. Ach ja.. zo af en toe mag je jezelf wel kietelen.

Wat een heerlijke poedertinten

Ondanks het mooie weer kan ik nog geen afscheid nemen van mijn overknees. En daarom heb ik ervoor gekozen om deze kunstsuède jurk te combineren met de FLORI laarzen van JoshV. Zou jij deze outfit ook dragen? Klik op de foto’s om deze te vergroten.

Ben jij – net als ik – verliefd op het jurkje van de ZARA? Klik dan HIER om het nude kleurige jurkje te bestellen. De FLORI laarzen zijn via de webshop van JOSHV verkrijgbaar, klik HIER voor de link.

Met deze romige tinten straalt iedere vrouw een chique vrouwelijke elegantie uit!

En dat was het weer voor vandaag!! Alvast een fijne avond gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM