AAN HET LEZEN

Simba – Een goede nachtrust voor je bab...

Simba – Een goede nachtrust voor je baby!

Adv.

Een goede nachtrust

Ik ben iemand die voldoende nachtrust nodig heeft. Maar zoals je natuurlijk zelf ook wel weet gaan goede nachten en kinderen helaas niet altijd samen. Begrijp me vooral niet verkeerd.. ik klaag niet hoor. Ik ben nooit een zogenaamde ‘langslaper’ geweest, maar ik merk nu toch echt wel dat ik na een aantal stevige ‘plas’ nachten aardig vermoeid begin te raken. Als ik eenmaal wakker ben heb ik moeite om weer in slaap te vallen – ook weer een echt vrouwendingetje – en als mijn luikjes dan eindelijk dichtvallen gaat de wekker alweer af. Dus als ik als volwassene al last heb van een gebroken nacht, dan kun je je natuurlijk wel indenken dat te weinig slaap voor je kleintje hele vervelende gevolgen kan hebben. Een kindje dat weinig slaapt is overdag niet alleen moe maar ook zeer emotioneel. En in het meest dramatische geval loopt je kindje een groeiachterstand op.

Hartverwarmend

Isabel is stapelgek op haar twee kleine broertjes. Het is werkelijk hartverwarmend hoe verliefd zij naar die twee kan kijken. En dan komt er over een aantal weken een klein zusje bij. Isabel kan niet wachten om haar kleine zusje eindelijk te ontmoeten. Ze heeft mama dit weekend dan ook zoet meegeholpen met de inrichting van de babykamer. En daar hoort het testen van onder andere het nieuwe matras natuurlijk ook bij. Klik op de foto om deze te vergroten.

slaapcomfort
Roy en ik hebben altijd de luxe gehad dat onze kinderen na hun geboorte vrij snel doorsliepen. Ik denk echt dat het slaapcomfort van de kids daar een groot aandeel in heeft gehad. Wij hebben nooit bezuinigd op een goed matras. En ook deze keer stond bij de inrichting van de babykamer kwaliteit voorop.

Waarom ik voor het Simba babymatras kies

Het Simba babymatras bevat de perfecte mix van pocketveren en schuim gecombineerd met een superlicht, hypoallergeen slaapoppervlak om de groei van je kindje optimaal te ondersteunen. Het matras heeft een super-elastische toplaag waarachter niets kan blijven haken en dat soepele bewegingen mogelijk maakt. Ook over de veiligheid heeft Simba super goed nagedacht. Zo zit de ritssluiting aan de binnenkant, zodat er niets achter kan blijven haken. En heeft de superlichte hoes een uitzonderlijk ademend vermogen waardoor oververhitting wordt voorkomen.

Wil jij graag meer weten over dit mooie merk? Ga dan naar de website, klik HIER of volg hun Instagram pagina via deze LINK

Actie, geldig tot en met 31 juli 2018
Tot slot wil ik je nog even wijzen op deze super fijne actie! Bij aankoop van een Simba Hybrid matras krijg je met code: SIMBA75 maar liefst EUR 75,- KORTING! Hoe leuk is dat!

Voor nu een fijne avond gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy

(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM