AAN HET LEZEN

Gek op streepjes – Outfitpost by Romy&#...

Gek op streepjes – Outfitpost by Romy’s Choice

Adv.

Mega Mindy…

Ik sta nog even met de kleuterleidster van Roderick na te praten als onze aandacht wordt getrokken door een klein meisje in de hal. ‘Papa… papa.. die mevrouw lijkt op Mega Mindy!’ en dan wijst ze naar mij. Voor degenen die niet weten wie Mega Mindy is, hierbij een kleine uitleg. Mega Mindy is een Belgische Superheld met een bos weelderige krullen in een roze outfit. De kleuterleidster en ik moeten er hartelijk om lachen. En ondertussen voel ik me stiekem best wel een beetje vereerd. Want alle moeders zijn toch eigenlijk superhelden?!? En eerlijk is eerlijk.. haar opmerking was niet geheel ongegrond. Want ik zie er vandaag dan ook mega kleurrijk uit in mijn nieuwe streepjes jurk.

Streepje hier.. streepje daar.. streepjes all over!

Ik ben onderweg naar mijn babyshower als ik me besef dat ik het cadeau van mijn moeder vergeten ben. Hoe stom kon ik zijn!! Hoewel ik had aangegeven dat er geen cadeaus gekocht hoefden te worden, stond mijn moeder erop dat ik zelf iets uitzocht. Zodat ze mij bij de viering van het nieuwe leventje in mijn buik een kleinigheidje kon overhandigen. Ik schuif mijn vergeetachtigheid dan ook direct op mijn zwangerschapsdementie.

Lichtelijk in paniek schiet ik de Zara in om alsnog een kleinigheidje te halen. En onderweg naar de babyafdeling zie ik in mijn ooghoek een kleurrijke streepjes jurk hangen. Ik twijfel dan ook geen moment en gris hem direct van het kledingrek. Dit kleedje is van mij!!

YAY or NAY

Gehuld in streepjes stap ik deze maandagmorgen vrolijk de deur uit. Zie onderstaande foto’s (klik op de foto om deze te vergroten).

Wie wordt er nu niet vrolijk van dit kleurrijke streepje?!? Ben jij – net als ik – ook gek op dit bonte streepje? Klik dan HIER om het midi jurkje aan te schaffen. Ik heb het jurkje gecombineerd met een open schoentje. Hierbij een LINKJE voor een soortgelijk schoentje. Mijn look heb ik afgemaakt met een paarse lipstick,  kleurrijke riem en handtas. Print op print is altijd goed!

Hopelijk heb ik jou weer kunnen inspireren!

Voor nu een fijne avond gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM