AAN HET LEZEN

HEMA Sinterklaas Kleurwedstrijd: Kleur en Win...

HEMA Sinterklaas Kleurwedstrijd: Kleur en Win!

Adv.

Helaas pindakaas dit jaar geen intocht van Sinterklaas

Helaas is er aankomend weekend – vanwege corona – geen intocht van de lieve goede Sint. Onze kinderen, en met hun genoeg andere kinderen, kijken elk jaar enorm uit naar dit feestelijke tafereel. Na een glimp te hebben opgevangen van de Goedheiligman liepen wij traditiegetrouw door naar de HEMA. Waar wij onder het genot van een warme chocolademelk met slagroom nog even konden nagenieten van al het feestgedruis. Maar helaas is die vervelende corona één van de redenen dat HEMA – met pijn in het hart – heeft moeten besluiten om deze heerlijke HEMA-traditie te annuleren. Vandaar dat HEMA nu met een super leuk alternatief komt om onze lieve kinderen toch iets extra’s te bieden!

Vanaf vandaag kun je gratis een kleurplaat ophalen bij je lokale HEMA filiaal. Hang de ingekleurde kleurplaat voor het raam, maak er een mooie foto van en maak kans op mooie prijzen!

HEMA Sint Kleurplaat

HEMA SINT KLEURPLAAT

Wedstrijd

De wedstrijd gaat vandaag van start. Haal de gratis A3 kleurplaat vanaf vandaag op bij jouw dichtstbijzijnde HEMA-filiaal. Waarna je kind(eren) deze natuurlijk op hun mooist in moeten kleuren en natuurlijk mogen papa en mama meehelpen. Het idee is om de kleurplaat op het raam van je huis te hangen om de sint een warm welkom te heten.

Maak een foto van het resultaat (dus van de ingekleurde kleurplaat op het raam van je huis geplakt) en deel deze vóór 29 november 2020 op Instagram of Facebook en tag @hemanederland.

Lukt het je niet om naar de winkel te gaan, dan kun je de kleurplaat HIER downloaden.

De prijs

Vijf hoofdwinnaars krijgen in het weekend van 5 december bezoek van de sintbus met een heuse sint en piet met cadeautjes en lekkernijen!! Broertje(s) en/of zusjes(s) mogen gezellig mee, zijn die er niet dan mogen er twee vriendjes/vriendinnetjes/ neefjes of nichtjes mee.

Win je niet de hoofdprijs dan is er de kans om zomaar alsnog van de sint een mooi cadeau thuis(gestuurd) te krijgen.
De ouders van de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd na 29 november.

Ik zeg ‘ hup hup op naar de HEMA!’.

Alvast heel veel kleurplezier gewenst! Liefs Romy

 

 

Dit blog is geschreven in samenwerking met een PRbureau


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM