AAN HET LEZEN

Romy’s shoptip: baby ondergoed! Het is ...

Romy’s shoptip: baby ondergoed! Het is TE lief!

Adv.

Baby ondergoed

Ik wilde weleens iets anders dan zo’n saaie witte romper. Of beter gezegd.. deze mama was he-le-maal klaar met de rompers. Ik wilde ineens – liever gisteren dan vandaag – leuk ondergoed voor onze allerkleinste. En zodra er iets in mijn hoofd zit, dan moet dat ook stante pede! Nu kom ik nogal veeleisend over, maar dat ben ik echt niet hoor. Die behoefte, of beter gezegd die drang van het “moeten” dat gooi ik nog maar even op de resterende zwangerschapshormonen. Je weet wat men zegt ‘negen maanden op en negen maanden af.’ Enfin mijn punt is duidelijk, nu weer terug naar het ondergoed.

Tistelief

Gelukkig bestaat er zoiets als instagram. Ik tikte hashtag babyondergoed in en binnen enkele minuten, wat zeg ik, binnen enkele seconden kwam ik op het account van @TISTELIEF terecht. De meest schattige ondergoed setjes kwamen mij tegemoet. Jaaa… deze mama was op slag verliefd op het vrolijke handgemaakte ondergoed van Maartje. En binnen een poep en een scheet – in werkelijkheid via een DM’tje – had ik het eerste ondergoed setje voor Anne-Fleur besteld. Klik op de foto om deze te vergroten.

Lekker praktisch

Wie had ooit gedacht dat ik de woorden ‘praktisch’ en ‘modieus’ in één zin zou gebruiken?!? Ik niet! Maar voor dit super fijne baby merkje maak ik graag een uitzondering. Het hemdje hoef je namelijk niet over het hoofd te trekken. Daar heeft onze lieve Maartje goed over nagedacht! Door de super fijne drukknoopjes op de schouders kan je het hemdje via de beentjes aantrekken en hoe fijn is dat voor jouw kleintje!

Onderkleding als bovenkleding

Niet alleen het printje maar ook de mooie afwerking, zoals het kanten randje, zorgt ervoor dat het cutenessgehalte van jouw kindje omhoog schiet.

Deze mama is fan van dit fijne merkje! Het staat super schattig en met warm weer heb je niet meer nodig dan een mooi setje van TISTELIEF.

 

Hopelijk heb ik jou vandaag kunnen inspireren.

Fijne avond en tot de volgende keer!
Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM