AAN HET LEZEN

Matching outfits – Moeder & Zoon &...

Matching outfits – Moeder & Zoon – by Rock-a-Rebel!!

Adv.

Bubbels in mijn buik dankzij Rock-a-Rebel

Ik heb bubbels in mijn buik! En waarom?!? Dat vertel ik jou vandaag met heel veel plezier!!

Mijn jongste zoontje Noël, één van mijn grote liefdes, mocht afgelopen maand model staan voor het hippe kledingmerk Rock-a-Rebel. Wat een groot compliment!! Wat een geweldige beleving!! En wat staat mijn kleine ventje er mooi op! De liefde, de vreugde en de passie spettert er af!

Noël tikt nog net niet de 9 maanden aan en maakt een hoop ontwikkelingen door. Hij kruipt lekker rond, is de wereld aan het ontdekken en zijn tanden komen door. Dus dan is het even afwachten hoe je kind op alle commotie reageert.

Maar mijn kleine ventje kon alle aandacht wel waarderen en poseerde met heel veel plezier! Daar stond ik dan.. rustig de boel te aanschouwen en trots te wezen. Wat een geweldig team en wat een eer om hier deel van uit te mogen maken.

Special Edition Marble

Rock-a-Rebel heeft wederom een prachtige nieuwe collectie gelanceerd! De SPECIAL EDITION MARBLE . Zie onderstaande foto’s. Klik op de foto’s om deze te vergroten.

De Special Edition Marble is nu verkrijgbaar in mt 56 tot en met mt 98. Ben jij net als ik verliefd op deze super gave nieuwe collectie? Plaats dan nu jouw bestelling middels een PB’tje via deze LINK

Zo Moeder zo zoon

Ik heb jullie al eens kennis laten maken met Rock-a-Rebel en ik vertelde jullie toen over de kittige moeder en dochterlijn. Het is natuurlijk super hot om als moeder en dochter of als vader en zoon te matchen. Dankzij Rock-a-Rebel is het nu ook mogelijk om als moeder met je kleine man(nen) te matchen en hoe gaaf is dat!!!

Rock-a-Rebel heeft een super mooie kokerrok in de Special Marble Edition opgenomen. En laat ik nu stapelgek zijn op kokerrokken. Deze elastische kokerrok is werkelijk het einde!! Hij zit super comfortabel en is heerlijk zacht. Gooi er een paar sneakers onder en je creëert een super sportieve look en met een pump eronder stap je stijlvol de deur uit. Kortom: met deze rok kun je alle kanten uit!!

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

En voor de lieve papa’s onder ons… wees gerust. Er is ook aan jullie gedacht! Meer hierover volgt binnenkort op de Instagram pagina van Rock-a-Rebel.

En voor de mama’s met dochters?? Natuurlijk is er ook aan jullie gedacht. Mijn collega Blogger SabbsWorld deelt volgende week haar ervaring met dit mooie merk!


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM