AAN HET LEZEN

De kop is eraf! Het nieuwe schooljaar is bego...

De kop is eraf! Het nieuwe schooljaar is begonnen!

Adv.

Het nieuwe schooljaar is alweer een week oud

Ondanks dat de eerste schoolweek redelijk relaxt is verlopen ben ik best een beetje moe. Nadat ik zondagavond de broodtrommeltjes van Isabel en Roderick had klaargezet voelde ik me heel even een “super mom”. Ik had alles goed voorbereid en maandag zou een top dag worden!

Ik kon met een gerust hart richting bed gaan. Maar eenmaal in bed sloeg de onrust toe. Was ik niets vergeten? Had ik mijn wekker wel gezet? En net toen ik mezelf weg voelde zakken en de afslag naar dromenland wilde nemen hoorde ik in de verte Noël huilen.

Mijn kleine mannetje gaat nu richting de negen maanden en zijn eerste tandjes komen (zijn) door. In tegenstelling tot de eerste twee kids heeft Noël hier enorm veel last van. Zooooo zielig voor ons kleine ventje en hoewel je als ouders niet mag klagen over slapeloze nachten is het stiekem toch ook wel een beetje zielig voor papa en mama.

Tsja slapeloze nachten, welke ouders kennen die niet…

Schooljaar

Onze lieve Noël

Drukke ochtendspits

Om 6:10 uur werd ik gewekt door mijn trouwe mobiel en vol enthousiasme en een paar donkerblauwe kringen rijker stapte ik mijn bed uit. Mijn kinderen waren daarentegen minder enthousiast toen ik ze rond zeven uur uit bed trok. Die arme kleintjes waren inmiddels gewend geraakt aan de relaxte ochtenden bij papa en mama op bed.

Heeft (Hebben) jouw kleintje(s) opstart problemen gehad?

Een feestelijke start van het nieuwe schooljaar

En zooo relaxt als dat het ochtendritueel was, zo druk was de rest van de week. Onze lieve jarige jobben Roderick en Isabel mochten uitdelen op school. En dat trakteren.. dat vind ik nogal een dingetje. Ik ben echt geen tuttebel maar ik ben een groot voorstander van een gezonde of semi gezonde traktatie.

Op de peuterspeelzaal hebben ze geen regels aangaande traktaties en dus komt er ook genoeg ongezonds voorbij. Begrijp me vooral niet verkeerd, onze kids mogen echt wel een snoepje of chipjes hebben maar sommige traktaties zijn echte suikerbommen. Ik gun die kleine lieverds echt wel hun pleziertje, maar ik erger me af en toe mateloos aan de “overkill” aan snoep in traktaties.

Hoe sta jij hier tegenover?

De kop is eraf..

En dan is het alweer vrijdag! De vermoeidheid is van het gezicht van ons kleine meisje af te lezen maar ze heeft er super veel zin in vandaag. Want vandaag is het speeldag! En op speeldag doen ze het iets rustiger aan.

Hoe heb jij de eerste schoolweek ervaren? Ik hoor het graag!

Voor nu alvast een heel fijn weekend gewenst en tot volgende week!

Liefs Romy

Super leuk als je ook mijn Instagram volgt, klik op deze LINK


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM