AAN HET LEZEN

Choquise chocolade – Het water loopt je...

Choquise chocolade – Het water loopt je in de mond!

Adv.

Zwangerschaps-cravings

Helaas moet ik er deze zwangerschap toch echt aan geloven, food cravings!! Bij mijn vorige zwangerschappen had ik daar totaal geen last van. Ik luste meer dingen niet dan wel. Bijvoorbeeld koffie was één van de dingen waar ik totaal geen behoefte aan had. Nog erger! Ik kon het niet eens ruiken!!

En één van de dingen waar ik nu helemaal los op ga.. dat is chocolade. Ik vind het lekkerder dan ooit! Aangezien ik niet van de chocolade af kan blijven, was ik toch best nieuwsgierig of mijn zwangerschaps-craving – oftewel veel chocolade – enig kwaad kon. Dusss.. ging ik toch maar op onderzoek uit.

Hoewel  je tijdens je zwangerschap gezond en verantwoord moet eten, lijkt het nemen van een stukje chocolade toch echt geen probleem te zijn. Er zijn zelfs onderzoeken die aantonen dat chocolade juist een positief effect heeft omdat ze de kans op het ontwikkelen van zwangerschapvergiftiging zouden verkleinen (bron: mens en gezondheid.nl)

Geloof jij dit of niet? Baby’s van vrouwen die tijdens hun zwangerschap veel chocolade eten zijn beweeglijker, vrolijker en lachen meer. 

Choquise chocolade

Als mama – en al helemaal als zwangere mama – is het super fijn om even een momentje voor jezelf te nemen. Dus als de kids liggen te slapen en Roy lekker aan het sporten is dan plof ik meestal met een heerlijk kopje thee en iets lekkers op de bank.

En wat mij betreft zijn de nieuwe Choquise chocoladerepen van Kruidvat een traktatie voor elke chocoladeliefhebber. Met vier verschillende smaken is er voor ieder wat wils! Benieuwd naar de smaken? Klik dan op de onderstaande foto’s.

Deze heerlijke chocolade zorgt voor dat ultieme momentje voor jezelf. Wie wilt dat nou niet! En de kinderen.. tja.. die zijn er ook dol op!

De kinderen hun favoriet is Carmel Seasalt

Niet alleen lekker maar ook goed!

De chocolade van de Kruidvat is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens goed voor het milieu. Kruidvat steunt, door de inkoop van UTZ gecertificeerde cacao, duurzame cacaoteelt. UTZ gecertificeerde boeren gebruiken betere landbouwmethodes, met respect voor de natuur.

Wat ook wel een fijne bijkomstigheid is, is dat je de Choquise chocoladerepen voor een super fijne prijs in huis haalt… namelijk EUR 1,49 per stuk! En ze zijn ook online verkrijgbaar, klik HIER voor de link.

Ik ga weer genieten van een heerlijk momentje voor mijzelf! Tot de volgende keer!

Liefs Romy
(Blog is geschreven in samenwerking met PRbureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM