AAN HET LEZEN

Wenkbrauwverf van Solligne, yay or nay

Wenkbrauwverf van Solligne, yay or nay

Adv.

Herkenbaar?

Veel moeders hebben geen tijd of gunnen zichzelf geen tijd om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Tot die categorie behoor ik niet…

Ik behoor tot de categorie moeders die een afspraak maakt en op de dag zelf afbelt omdat mijn kind ziek is of omdat mijn man onverhoopt weg moet. Tsja… dat hoort er natuurlijk allemaal bij. Maar stiekem baal je wel als je kunt fluiten naar een paar mooi verzorgde wenkbrauwen. Want laten wij eerlijk zijn, wenkbrauwen omlijsten de ogen en bepalen voor een groot deel het gezicht. En dus is het prettig als je wenkies er goed uit zien.

De vraag…

Toen mij werd gevraagd om de wimper- en wenkbrauwverf van Solligne te testen wilde ik dat natuurlijk wel!!

Solligne
Voor ik het wist lag het “test”pakketje in mijn brievenbus. De verpakking ziet er mooi uit, je kunt zien dat er veel zorg aan is besteed.

Solligne Instant colour For brows and lashes

Het feit dat dit product geen waterstof-peroxide bevat vind ik een groot voordeel. Dit product is dus veilig en gemakkelijk thuis zelf aan te brengen.

Inhoud verpakking

5 ml colour activator, 5 ml kleurgel, een mascara borsteltje, twee wattenstaafjes, tien wimperblaadjes, een beschermende crème een naald om de tube te openen en een gebruiksaanwijzing.

Hoe werkt de wenkbrauwverf

wenkbrauwen verven
1. Wenkbrauwen goed reinigen om alle vetrestjes te verwijderen. Gebruik hiervoor een vetvrije tonic. Ik gebruik de Pure Active Cleansing van Nannic, klik HIER om deze aan te schaffen.
2. Breng rondom de wenkbrauwen de beschermende crème aan. Let op dat de wenbrauwhaartjes niet met de beschermende crème in contact komt!
3. Breng met een wattenstaafje de kleur activator aan. Herhaal dit en wacht twee minuten.
4. Verdeel de kleurgel gelijkmatig over het mascaraborsteltje en verdeel dit gelijkmatig op de vochtige wenkbrauwhaartjes.
5. Let op: het kleurproces start direct na het aanbrengen. Wacht 30 seconden en reinig de wenkbrauwen met zeep.

De wimpers kun je op dezelfde manier verven, maar vergeet dan niet de wimperblaadjes onder de ogen aan te brengen.

De kleur blijft 2 tot 3 weken goed zitten, dat hangt af van de dikte (hoeveelheid wenkbrauwhaartjes) van je wenkbrauwen.

Het resultaat

Zie hieronder het resultaat.

Links geverfd, rechts niet geverfd

Mijn eindoordeel

Voordeel: de Solligne Instant Colour For Brows and Lashes wimper- en wenkbrauwverf bevat geen waterstofperoxide. Is zeer gemakkelijk en veilig binnen drie minuten aan te brengen en het resultaat is verassend.

Ik heb de kleur bruin gebruikt en de kleurgel 30 seconden in laten werken. Zoals je ziet valt hij erg donker uit. Ik raad je dus aan om, als je lichtbruine wenkbrauwen hebt, de kleurgel korter bijvoorbeeld 20 seconden in te laten werken.

Ik ben tevreden over het resultaat maar ik denk dat het verstandig is om mee te geven dat als je donker bruine wenkbrauwen hebt of wilt hebben deze kleur (brown) volstaat. Ik denk dat bruin/zwart dan simpelweg te donker (dus te hard) zal zijn van kleur.

Eindcijfer
Het is een erg fijn product en op de schaal van 10 geef ik dit product een dikke 8,5.

Verbeterpunten
Ik denk dat het verstandig is om extra zakjes beschermende crème bij te voegen aangezien je deze na opening niet makkelijk kunt bewaren. De verpakking is immers voor 6 behandelingen. Of neem in de bijsluiter op om vaseline rondom de wenkbrauwen te gebruiken.

Allicht verstandig een licht bruine kleur in het assortiment op te nemen. Ik denk dat de kleur Brown voor mensen met lichtblond haar simpelweg te donker uitvalt.

Wil jij dit fijne product ook uitproberen? De wimper- wenkbrauwverf is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, bruin, bruin/zwart of zwart. Ik ben voor de kleur bruin gegaan. Solligne wimper- en wenkbrauwverf is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas. Klik HIER om dit product te bestellen.

Ik hoop dat jullie weer een stukje wijzer zijn geworden en ik wil Solligne en MaisonPR nogmaals bedanken voor de prettige kennismaking met dit mooie product.

Tot volgende week!

Liefs Romy
(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM