AAN HET LEZEN

Supp24 Skincollagen: wonderdrankje of toch on...

Supp24 Skincollagen: wonderdrankje of toch onzin?

Adv.

Supp24 Skincollagen

Misschien ben je al bekend met Supp24 Skincollagen, misschien ook niet. Ik had er tot voor kort nog nooit van gehoord. En ik was ook niet direct enthousiast. Ik kreeg simpelweg het 100ste – dat is misschien wel wat overdreven, maar je snapt mijn punt – mailtje toegestuurd met het zoveelste wonderdrankje dat “eeuwige schoonheid” belooft. Maar door de ongedwongen toon van de e-mail wilde ik toch wel graag meer weten over dit Skincollagen drankje. En in een mum van tijd zat ik met de vertegenwoordiger, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, aan de keukentafel en hadden wij het over de kracht van Collageen. Ik merkte dat ik tijdens ons gesprek ietwat afgeleid was, want wat zat er toch een goed uitziende dame tegenover mij. En zoals je misschien al weet ben ik best wel een beetje gevoelig voor mooie dingen.. uhhmmmm wat zeg ik.. mensen bedoel ik! En nee.. dan heb ik het niet over een 21 jarig meisje dat zich verschuild onder een berg make-up. Oeps… dat mag ik natuurlijk niet zeggen! Nee, nu heb ik het over een vrouw van bijna middelbare leeftijd, met een overweldigende uitstraling! En na deze fijne kennismaking wilde ik deze dagelijkse beautyshot wel uitproberen!

Wat is de belofte?

Dat schoonheid van binnenuit komt, weten wij natuurlijk allang. De conditie van je huid, haren en nagels zijn immers een weerspiegeling van je gezondheid. Maar toch besteden wij vaak veel aandacht aan de buitenkant – verstoppen wij de slechte conditie van onze huid onder een laag make-up en besteden wij te weinig aandacht aan de binnenkant. Maar juist de binnenkant is zo belangrijk! En daarom heeft supp24 dit dagelijkse shotje op de markt gebracht. Maar let op!! Het is natuurlijk altijd belangrijk om voldoende water te blijven drinken, je huid het hele jaar te blijven beschermen met een beschermingsfactor en je huid zowel ’s ochtends als ’s avonds goed te blijven reinigen.. want dat doet dit “wondermiddel” dan weer niet. Maar wat doet het – naar eigen zeggen – dan wel?

De Skin Collagen beauty shot zorgt voor:

  • een soepele en vitale huid
  • vertraagt de veroudering van je huid
  • sterkere nagels en gezonder haar
  • ondersteunt bij huidproblemen

 

Wat zit er in dit drankje

  • zit boordevol vitaminen en mineralen (let dus op dat je – bij gebruik van dit drankje – met nog andere supplementen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijdt, want dit plas je niet uit)
  • bevat 10 gram marine collageen
  • bevat maar liefst 100mg hyaluronzuur

Hoe werkt het?

Je neemt 60 dagen lang elke ochtend, op een nuchtere maag, 1 flesje SUPP24 Skin Collagen. En na 60 dagen neem je bijvoorbeeld 5 `a 6 per week 1 flesje om het collageenniveau op peil te houden.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat mijn eerste echte kennismaking met dit drankje niet een heel erg aangename was. Dit drankje bevat namelijk stevia en als ik ergens niet dol op ben, dan is het de smaak van stevia. Maar goed.. je moet natuurlijk iets over hebben voor een fantastisch elastisch huidje.. dus voor het tandenpoetsen neem ik dit shotje in.

Waarom Skin Collagen?
Vanaf het 25ste levensjaar maakt je lichaam minder collageen aan. Daarom worden de eerste lijntjes en rimpels rond die tijd zichtbaar. Skin Collagen zorgt ervoor dat het collageen niveau weer snel op peil komt waardoor de huidveroudering wordt vertraagd. Skin Collagen zorgt voor een soepele en vitale huid, draagt bij aan een sterker bindweefsel en geeft een boost aan haar en nagels.

Maar na dit mooie verhaal en zo’n 60 dagen verder ben jij natuurlijk reuze benieuwd naar mijn ervaring met deze beautyshot. Is het een wonderdrankje of is dit verhaal grote onzin?!? Lees snel verder!

Wonderdrankje of onzin, mijn mening!

Na zo’n twee weken dacht ik dat ik in mijn tweede puberteit zat. Ik zat wer-ke-lijk onder de pukkels en zelfs de beste foundation kon dit niet maskeren. Ook best logisch dat ik eruit zag als een tiener.. ik was natuurlijk druk bezig met het opschonen van mijn binnenkant en dat zie je natuurlijk ook aan de buitenkant.

Rond de tweede maand was de rust in mijn gezicht wedergekeerd en merkte ik dat mijn darmflora aanzienlijk verbeterde. Toen ik dit bij Supp24 neerlegde gaven zij aan dat je darmflora er zeker beter van wordt. Je darmwand bestaat namelijk uit collageen en dat wordt dus weer aangevuld.

Na ongeveer 56 dagen voelde ik me top en merkte ik dat de conditie van mijn huid daadwerkelijk verbeterd was. En nu kan ik natuurlijk gaan strooien met voor en na foto’s, maar in deze heerlijke tijd van fotoshop laat ik dat lekker achterwege.

Ik zeg… dit drankje is daadwerkelijk een wonderdrankje! En waarom?

Omdat ik van verscheidene mensen te horen krijg dat ik er goed uit zie. Daar word ik natuurlijk een super vrolijke vrouw van. Heerlijk hoor… al die complimentjes in mijn zak. Maar er zijn er ook genoeg die denken dat manlief mij heeft voorzien van een spuitje botox.  Tsjaaa.. dit had gekund, maar in dit geval heb ik de kracht van de combinatie van Collageen en Hyaluronzuur als wonderdrankje ontdekt. En daar zeg ik natuurlijk niet mee dat ik mijn prikje botox niet meer haal, maar wat ik er wel mee zeg is dat ik minder vaak in de behandelstoel zit.

Jaaaa.. ik zeg.. geef je zelf een mooi cadeautje voor de kerst en ga het nieuwe jaar goed in met Supp24 Skincollagen! Shop dit wonderdrankje HIER!


GERELATEERDE BERICHTEN

  1. Interessant drankje en leuk geschreven artikel. Zelf geloof ik ook dat schoonheid van binnenuit komt en je daar ook meer de focus op moet gaan leggen. Natuurlijk kan je al veel uit voeding halen, maar is soms een extra aanvulling van bepaalde vitamines en mineralen nooit verkeerd!

    ^Lina

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM