Rimmel – Make-up voor mannen!

Adv.

Make-up alleen een vrouwending?!?

Allang niet meer! Waarom zou je als man niet je beste kanten mogen benadrukken en je onvolmaaktheden mogen camoufleren? Mannen staan dagelijks voor de spiegel om er goed uit te zien. Tegenwoordig draagt iedereen make-up, het maakt niet uit wie je bent. En juist daarom lanceert RIMMEL London een nieuwe lijn speciaal ontwikkeld voor mannen. Mijn “metroman” is wat gedateerd dus die liep niet bepaald warm bij het horen van dit goede nieuws. Maar toen mijn neef hier lucht van kreeg, knapte hij nog net niet uit zijn velletje van enthousiasme. Dus vandaag onze review over de RIMMEL For Men Brow and Beard Collection.

RIMMEL London For Men

Laat ik beginnen te vertellen dat deze producten speciaal zijn ontwikkeld voor mannen die meer verfijnde wenkbrauwen en verzorgde gezichtsbeharing willen hebben. Of je nu voor een nonchalante, warrige of meer ‘strakke’ pure stijl gaat, geen enkele look is compleet zonder de juiste wenkbrauw-, en baardstijl. Dat gezegd hebbende zijn wij nu aangekomen bij de review van mijn knappe neef Jeffrey.

Een jaloersmakende baardstijl met RIMMEL London

Jeffrey heeft de volgende producten getest:

  • De Fix & Tame Gel: deze transparante gel is zeer geschikt voor grove borstelige wenkbrauwen of snorren. 94% van de mannen die de FIX & Tame Gel hebben getest geeft aan dat het de onregelmatige haartjes en wildgroei onder controle houdt.
  • De Brow & Beard Filling Powder: Dit product is ideaal voor mannen die onregelmatige/kale plekjes hebben in hun wenkbrauwen en gezichtsbeharing. De poeder hecht zich op subtiele wijze aan het huidoppervlak. Vult de kale/minder behaarde plekjes op terwijl het niet afgeeft en is bestand tegen transpiratie. 84% van de mannen geeft aan dat dit product doet wat het beloofd en dat het er natuurlijk uitziet.
  • Define & Fill Fiber Pencil: met deze pencil creëer je een natuurlijke, vollere look. 88% van de mannen die de Define & Fill Fiber Pencil hebben gebruikt is positief. Na de applicatie hebben zowel de wenkbrauwen als de gezichtsbeharing een vollere uitstraling. En het ziet er super natuurlijk uit.

Chique en Speels

Het is altijd spannend als er nieuwe producten getest worden. Het draait natuurlijk allemaal om beleving en dat begint – in dit geval – natuurlijk al bij de verpakking. Als Jeffrey zijn bestelling ontvangt kan hij nauwelijks wachten om het uit te pakken. De producten zien er chique en speels uit en dit nodigt uit om de producten direct te gebruiken.

Jeffrey is altijd gefascineerd geweest van wat make-up kan doen met vrouwen. Als hij in de spiegel keek dacht hij ook wel eens “kon ik hier maar iets aan doen.” Dus toen hij de kans kreeg om deze producten te testen was hij enorm enthousiast.

De kritische mening van Jeffrey

Als ik hem vraag hoe zijn ervaring is geweest antwoordt hij “Ik voelde mij niet perse een ander persoon met make-up, maar ik kan me heel goed voorstellen dat het zelfvertrouwen groeit. Want ook mannen hebben zo hun onzekerheden. Erg fijn dat dit nu ook voor mannen verkrijgbaar is.”

  • De Fix & Tame Gel gebruikte ik voor mijn baard. Het is een fijn product om te gebruiken. Het serum geeft een prettig gevoel in de baard en het borsteltje voelt erg comfortabel. Wel moet je baard boven een bepaalde lengte zijn om het effectief te kunnen gebruiken en het serum goed zijn werk te laten doen. Pas na ongeveer 3 keer begin je verschil te merken.
  • De Brow & Beard Filling Powder was voor mij persoonlijk niet het juiste product. Ik vond de poeder te heftig.  In tegenstelling tot de 84% van de mannen die het getest hebben vond ik het er vrij onnatuurlijk uit zien. Wel was de powder makkelijk aan te brengen en zat het er met het fijne borsteltje binnen een mum van tijd op.
  • Define & Fill Fiber Pencil vond ik het meest fijne product. In tegenstelling tot de Brow & Beard Filling Powder gaf het een natuurlijke matte look en het was makkelijk aan te brengen. Je kan het met deze pencil dun en dik aanbrengen (licht en iets donkerder) voor in beide gevallen geldt; een zeer mooi resultaat.

Ben je nu fan?

Als ik Jeffrey vraag of hij de producten nu ook zelf gaat aanschaffen antwoordt hij volmondig “JA”. De Define & Fill Fiber Pencil en de Fix & Tame gel staan vanaf nu standaard op zijn wastafel.

De nieuwe RIMMEL LONDON Men Collectie is exclusief bij bol.com verkrijgbaar. 

(Review is geschreven in samenwerking met Coty Benelux)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM