AAN HET LEZEN

Outfit post – De Volant blouse.. mijn f...

Outfit post – De Volant blouse.. mijn favoriete blouse!

Adv.

Mijn favoriete blouse

Jullie kennen mij nu iets langer dan vandaag en voor degene die mij net volgen wil ik graag nog even een kleine omschrijving geven van wie ik ben. Mijn naam is Romy Koster, ik ben moeder van drie geweldige kinderen en naast mijn gezin ben ik gek op alles wat met mode te maken heeft.

Ik ben met mijn 1,58 meter een klein maar pittig ding en mijn hartje gaat sneller kloppen van een ultra vrouwelijke look. Ik werd dan ook super (of beter gezegd) hysterisch vrolijk toen ik de trend van zomer 2017 voorbij zag komen.. de volant blouse… hoe vrouwelijk en kittig kan het zijn!!

De volant blouse… de zomertrend van 2017

Ik vind het heerlijk om te tutten!! Ook met drie kids en een druk ochtendritueel vind ik het belangrijk om mezelf goed te verzorgen. Ik kan het gewoon niet laten om lekker uit te pakken en met de zomer trend van 2017 ga ik helemaal los!

Hoe draag ik de volant blouse

Vandaag zie je mijn favoriete zwarte volant blouse gecombineerd met een super gave eye-catching rok van Goosecraft aangeschaft bij Bataviastad Fashion Outlet. Ik maak deze kittige look af met een paar zwarte lage cowboy laarzen en ook deze zijn van Goosecraft.

Och wat word ik toch vrolijk van deze mix & match combinatie!

Klik op de foto om deze te vergroten.

Zwart is uiteraard een zeer veilige en makkelijk te combineren kleur. Maar deze zomer mag je je kledingkast lekker opvrolijken met sprankelende kleuren waaronder geel, blauw en roze.

Van de week heb deze prachtige witte volant blouse aangeschaft bij de H&M en deze combineer ik met een ripped boyfriend jeans van NIKKIE. Ik maak deze look af met een paar over de top, gouden, killer high heels.

Ik kan niet wachten tot het voorjaar!

Klik op de foto om deze te vergroten.

Shop Tip

Deze high waisted jeans van Topshop is ook een super gave broek om de volant blouse mee te combineren.

High Waisted broek van o.a. verkrijgbaar bij de Wehkamp

High Waisted broek van Topshop o.a. verkrijgbaar bij de Wehkamp

Back to the 80’s

Al met al… de jaren tachtig herleven… volant, heftige prints en veel kleur.. het mag allemaal!!
Laat je gevoel voor mode de vrije loop… hoe bonter hoe beter!

Ik hoor graag of jij warm loopt voor deze “nieuwe” trend.


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM