AAN HET LEZEN

Met mijn post-zwangerschapslichaam toch nog i...

Met mijn post-zwangerschapslichaam toch nog in een galajurk…

Adv.

Wij leven in een wereld waarin veel draait om hoe je eruit ziet

Wij leven in een wereld waarin veel draait om hoe je eruit ziet en daar doe ik zelf hard aan mee. Ik stap nooit make-up loos de deur uit en ik word zelden gespot zonder een paar killer heels. En hoewel ik drie weken na mijn derde bevalling veelal hoor dat ik er weer slank uit zie, schiet ik toch lichtelijk in de stress als het BKL gala weer voor de deur staat. Slaag ik, met mijn nieuwe lichaam, voor een galajurk?

Na een zwangerschap verandert je lichaam enorm en dat maakt je onzeker. Een ander kan zeggen dat je er geweldig uitziet, maar uiteindelijk gaat het erom hoe je jezelf voelt.

Word je lichaam nooit meer zoals voor je zwangerschap?

Ik lees en hoor veelal dat je lichaam nooit meer wordt zoals voor je zwangerschap. Je leven verandert, je hebt het simpelweg drukker. Maar betekent een bevalling automatisch dat je lichaam nooit meer wordt als voorheen? Of is het ouderschap een goed excuus om minder te sporten. Ik ben er nog niet uit.. de tijd zal het leren.

Het BKL Gala

Als wij Robin Uitgaansmode binnenstappen gaat mijn hart direct sneller kloppen. Wat een prachtige collectie aan galajurken. Ik ben zo blij als een klein kind in een snoepwinkel. De glitter en glamour komt je tegemoet en eerlijk is eerlijk… ik hou ervan!

Mijn temperatuur schiet omhoog als ik in het pashokje sta. Ik stap een beetje onwennig in een glinsterende galajurk. Gewapend met corrigerend ondergoed hoop ik stilletjes dat de rits van de jurk dicht gaat. De hormonen gieren door mijn lichaam en het zweet staat op mijn voorhoofd… pffff.. dan het moment van de waarheid.. ik word dichtgeritst.

De rits zit dicht! Opgelucht haal ik adem en bewonder ik goedkeurend mijn billen in de spiegel. Als ik me omdraai ervaar ik een heerlijk vreugde momentje. Hoewel ik even moet wennen aan mijn “nieuwe” lichaam, ben ik erg onder de indruk van wat deze prachtige galajurk met mijn figuur doet. Mijn billen komen goed uit en mijn buikje valt nauwelijks op.

Na een goedkeurend knikje van mijn man laat ik de galajurk direct vermaken.

 

En voelde ik me zoals ik eruit zag?

En hoewel ik in een prachtige galajurk, met een grote bos krullen, een paar killer heels en met mijn lieve trotse man de deur uitstapte voelde ik me stiekem toch nog onzeker…

 

 

BKL Bedankt!! Het was een heerlijkheid om op het BKL Gala aanwezig te zijn en wat zag iedereen er prachtig uit!!

Waar ik mijn galajurk vandaan heb?

Robin Uitgaansmode in Amsterdam is mijn favoriete winkel als het om galajurken gaat. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Wil jij graag op de hoogte blijven van de nieuwste collectie aan galajurken? Volg Robin Uitgaansmode dan op Facebook, klik HIER.


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Sharon

  15 januari

  Wat een prachtige jurk Romy! Staat je geweldig! X

  • Hi Sharon, bedankt voor je reactie en compliment 🙂 Leuk dat je mij nog steeds volg. Fijne avond gewenst -x-

 2. Hannie

  15 januari

  Lieve Romy,
  een jurk is maar een jurk, al is het een galajurk,
  en niet iedere vrouw zal een goede keuze hebben gemaakt,
  zoals jij ongetwijfeld zal hebben gezien op het gala,
  maar jij ziet er echt schitterend uit in je galajurk,
  en je kunt echt niet zien dat je nog maar enkele weken geleden bent bevallen.

 3. Willeke

  16 januari

  Wauw, wat een beauty!
  Gooi de onzekerheid maar de deur uit ongeacht wat de spiegel je mag laten denken.
  Genieten Romy, dat is de sleutel!

  • Beste Willeke, bedankt voor je reactie en compliment. Genieten is inderdaad belangrijk. Ik hou dit in mijn achterhoofd!! Nogmaals bedankt en een fijne dag gewenst!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM