AAN HET LEZEN

Urban Alchemy Scrub voor je haar!

Urban Alchemy Scrub voor je haar!

Adv.

Met sunkissed hair de zomer in

Met het mooie weer van afgelopen week – en de zomer die eraan komt – was mijn weelderige bos krullen weer toe aan een fikse opknapbeurt. Dus klom ik afgelopen vrijdagochtend rond de klok van 09:00 in de kappersstoel. Een paar uur later stond ik weer fris en fruitig buiten. Ik ben dol op mijn nieuwe kleur! Een geweldige combinatie van lichtblond en donkerblond. Wat vind jij ervan?

Waar mijn weelderige krullen zijn gebleven? Die had ik het weekend vrij gegeven. En hoewel ik mijn ‘straight coupe’ super gaaf vond, passen mijn krullen nog altijd het beste bij mij. Die weelderige coupe is immers mijn handelsmerk! En daarom verdient mijn haar – na een blondering – de beste zorg!

Urban Alchemy

Het Duitse merk URBAN ALCHEMY heeft een super fijne veganistische haarverzorgingsset op de markt gebracht. Nu helemaal – na mijn blonderingssessie – kan ik me geen betere nazorg voor mijn haar wensen!

Zo verwijdert de OPUS MAGNUM Salt Scrub Cleanse van Urban Alchemy dode huidcellen, overbodig talg – en chemische restanten (veroorzaakt door het verven) – van de hoofdhuid. Ook voorkomt deze scrub ondervoeding van de haarwortels. De Salt Scrub Shampoo & Soothing Conditioner van dit prachtige merk zorgen voor super schoon en zacht haar! Ik kan iedereen aanraden dit duo in huis te halen!

Hoe gebruik je de scrub?

  1. Breng een notendop van de OPUS MAGNUM Salt Scrub Cleanse aan op vochtig, ongewassen haar, direct op de hoofdhuid.
  2. Masseer het zachtjes in en verdeel het naar de haarpunten.
  3. Spoel de scrubshampoo vervolgens grondig uit en gebruik de conditioner om de punten te voeden.

Waarom jij dit duo in huis moet halen?

De scrub stimuleert de bloedsomloop in je hoofdhuid en dit zorgt weer voor een betere haargroei. Het verwijdert overbodig talg en dode huidcellen van de hoofdhuid. Kortom: het zorgt voor super zacht en schoon haar!

Voor meer informatie verwijs ik je met heel veel plezier door naar de website: URBAN ALCHEMY

Kan jouw haar wel een voorjaarsschoonmaak gebruiken? Haal dan de De OPUS MAGNUM Salt Scrub Cleanse voor EUR 19,95 in huis!

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring!

Voor nu alvast een fijne avond gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy
(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)

 

BewarenBewaren


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM