AAN HET LEZEN

Koesterrozen – Origineel Moederdag Cade...

Koesterrozen – Origineel Moederdag Cadeau!

Adv.

Moederdag 2018

In de klas van Isabel ga ik door het leven als de “MoedervanIsabel” en thuis noemen onze kinderen mij Mama. Ik vind het een eretitel!

Moederdag wordt sinds de geboorte van ons eerste kindje bij ons thuis gevierd. Vier jij moederdag? Wat ik super leuk vind is dat zowel Roderick – op peuterspeelzaal – als Isabel – op school – vorige week een cadeautje gemaakt hebben. Daar hebben ze zo hun best op gedaan, dat ze zelf bijna niet kunnen wachten om het mij te geven. En elk jaar bij het uitpakken van hun zelfgemaakte knutselwerkjes barst mijn moederhart bijna uit elkaar van trots!

Ik koester deze momenten…

Als de kinderen ’s ochtends bij ons in bed kruipen om nog even te knuffelen. Dat moment is zo fijn! Of als ze uit zichzelf zeggen dat ze van je houden, dan voel ik vlinders in mijn buik.  Ik koester deze momenten.  En gelukkig kan ik ook nog steeds mooie herinneringen creëren samen met mijn moeder en schoonmoeder.

Niet alleen bij ons thuis maar ook bij onze ouders vieren wij moederdag. Want onze mama’s zijn immers de beste! Heerlijk toch.. om samen met je kinderen iets te verzinnen om je moeder te verwennen?  En dan heb ik het niet over een doosje bonbons.. nee… nu is het tijd voor een origineel Moederdag cadeau!

Koesterrozen.nl

Ik struinde het internet af om inspiratie op te doen voor Moederdag toen ik op Koesterrozen.nl stuitte. Ik had zojuist HET ultieme moederdag cadeau gevonden! Of je ze geeft of krijgt, bloemen maken iedereen blij. En dan heb ik het hier niet over een simpel boeket. Ik heb het natuurlijk over rozen! Ik heb nog nooit een vrouw gezien die niet blij wordt van mooie rozen. Klik op de foto om deze te vergroten.

En wederom heb ik het niet zomaar over rozen… nee… ik heb het nu over de rozen van Koesterrozen. In deze webshop vind je bijzondere longlife rozen in de mooiste stolpen. Wat is een longlife roos? De longlife roos is gestabiliseerd. Dat houdt in dat de sap van de roos vervangen is door een mengsel van water, glycerine en kleurstof. Dit zorgt ervoor dat de roos haar kleur en fluwelen look houdt. Deze bijzondere roos zal 1 tot 2 jaar houdbaar zijn en kan daarna in kleur teruglopen.

In het atelier van Koesterrozen in Oss worden deze prachtige rozen vervaardigd. En om het nog unieker te maken kan je jouw eigen boodschap op een gravure overbrengen. Klik op de foto om deze te vergroten.

Toen ik mijn prachtige cadeau uitpakte voelde ik een vreugde explosie in mijn buik. Wat was ik toch weer verwend door Roy! Wat een mooi cadeau!

Ben jij, net als ik, onder de indruk van dit prachtige cadeau? Klik dan op deze LINK om de website van Koesterrozen te bezoeken. Want hoe mooi is het om zo’n bijzonder cadeau te geven aan een speciaal persoon wie je zo koestert.

Moederdag winactie…

Vanavond gaat de Moederdag winactie van Koesterrozen van start. Je kunt een prachtige Belle coloured roos winnen! Een rode roos met een houten voet en gravure naar keuze!

Wat je hiervoor moet doen? Je moet Koesterrozen volgen en liken en natuurlijk vertellen waarom jij deze prachtige roos wilt winnen. Klik HIER voor de Instagram pagina van Koesterrozen.

Alvast heel veel succes gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM