AAN HET LEZEN

Review: Urtekram biologische beauty producten...

Review: Urtekram biologische beauty producten

Adv.

Ken jij het Deense biologische beauty merk Urtekram al?

Ik sta altijd open voor het uitproberen van nieuwe producten. Dus toen ik afgelopen maand benaderd werd door het – voor mij nog onbekende biologische beauty merk – Urtekram, was ik super enthousiast. Dit Scandinavische merk zie ik steeds vaker via Social Media voorbij komen. En ik mocht maar liefst 6 beauty producten uit hun veelzijdige assortiment testen. Hoe leuk is dat! Vandaag deel ik met heel veel plezier mijn review met jou!

De lavendel lijn van Urtekram

De eerste producten die ik testte zijn:

  • De Body Scrub Purple Lavender;
  • De Hand Cream Purple Lavender; en
  • De Body Oil Purple Lavender (klik op de foto om deze te vergroten)

Een goede indruk kun je maar één keer maken, dus een mooie verpakking vind ik essentieel. En zoals je kunt zien heeft Urtekram veel aandacht en zorg aan de verpakking besteed. Bij het uitpakken van mijn pakketje werden mijn ogen gestreeld. De paarse verpakking bracht mij direct in de juiste sfeer. En binnen enkele minuten stond ik in de badkamer om de lavendel lijn uit te proberen.

Mijn lichaam zit nu boordevol zwangerschapshormonen die er voor gezorgd hebben dat mijn reukvermogen enorm versterkt is. Dus bij het openen van de producten kwam de lavendel geur mij direct tegemoet. Ik waande me in een spa en de lavendel sensatie gaf mij direct een ontspannend gevoel.

De body oil en hand creme hydrateren mijn huid super goed. Een groot pluspunt is dat de producten binnen enkele minuten helemaal ingetrokken zijn. Zo stap je, zonder kans op vettige vlekken, gerust je kleding in. Over de body scrub ben ik ook heel erg enthousiast!

Met de lavendel lijn van Urtekram ga ik geheel ontspannen de dag door!

De Haze lijn van Urtekram

De tweede set producten die ik testte zijn:

  • De Eco Morning Haze Shower Gel;
  • De Eco Morning Haze Body Lotion; en
  • De Eco Morning Haze Cream Deo (klik op de foto om deze te vergroten)

De gouden details op de verpakking zorgen voor een chique uitstraling. Ik vind het geen straf om deze producten op mijn wastafel te hebben staan.

Deze chique lijn ruikt naar rode vruchten, denk dan bijvoorbeeld aan bosbessen. Onthoud dat het hier om biologische vegan producten gaat en dat betekend dat de geur ietwat ‘groen’ is en daar moet je van houden.

Ik moest even wennen aan de douchegel en de bodylotion. De substantie is – hopelijk kun je hier iets mee – vrij waterig. Maar vergis je vooral niet in de bodylotion. Je hebt echt niet meer dan vijf pompjes nodig om je hele lichaam in te smeren. En ook hier viel mij op dat de producten super snel intrekken. Wederom super fijn!

De cream deo is een fijne roller en doet precies wat je van een goede deodorant verwacht. Je bent de hele dag beschermt tegen transpiratie. Deze deo is mijn nieuwe favoriet!  Ik adviseer je wel – met klem – om de deodorant niet direct na het scheren van je oksels aan te brengen, want dan ontstaat er direct irritatie.

Conclusie

Dit – voor mij tot nu toe – nog onbekende biologische beauty skincare merk heeft mij blij verrast. De producten zien er goed uit, hebben een fijne geur en hebben mijn verwachting waargemaakt. Ik vind het super leuk dat ik kennis heb kunnen maken met Urtekram en ben super positief!

Wil jij meer weten over Urtekram? Ga dan naar de website, klik HIER.

Ik hoor graag hoe jouw ervaring met dit merk is.

Voor nu een fijne dag gewenst!

Liefs Romy

(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM