AAN HET LEZEN

Rokjesdag staat voor de deur! Wat nu?!?

Rokjesdag staat voor de deur! Wat nu?!?

Adv.

Het zomergevoel

Dit weekend wordt het officieel rokjesdag met temperaturen rond de 20 graden. Althans.. dat beweert het RTL nieuws. Het belooft een prachtig weekend te worden en wij mogen onze blote benen weer laten zien! Eindelijk kunnen wij de panty’s en lange broeken ik de kast laten liggen. Ik weet natuurlijk niet hoe het met jou zit, maar bij mij wakkert dat het ultieme zomergevoel aan!

Rokjesdag

De tuindeuren kunnen weer open en na het werk kun je nog heerlijk genieten van het avondzonnetje. En dan breekt er een lichtelijke paniek uit. Die witte benen!! Dat kan echt niet! Wegens mijn zwangerschap heb ik de afgelopen maanden de zonnebank vermeden.. met als gevolg.. spierwitte benen.

Aangezien ik dit weekend liever niet een nietsvermoedende voorbijganger wil verblinden met mijn reflecterende witte benen, ben ik uitgeweken naar mijn favoriete zelfbruiner.

NANNIC Supersunic Self Tan Spray

Rokjesdag

NANNIC Supersunic Self Tan Spray

Waarom ik fan ben van de NANNIC zelfbruiner?
Deze Supersunic spray bevat geen kleurstoffen. De spray bestaat uit suikers die met de proteïnen van de huid een reactie aangaan waardoor de huid bruin kleurt. De spray is medisch getest op de huid, ogen en luchtwegen en is 100% veilig.

Wat ik super prettig vind is dat je de spray in alle richtingen – recht, schuin, ondersteboven – kunt houden, zonder dat de spray gaat lekken. Waardoor je moeiteloos alle lichaamsdelen kunt vernevelen.

Een groot voordeel is dat de spray niet vet aanvoelt en dat je na een korte droogtijd je kleding aan kunt trekken. Twee uur na het aanbrengen van de spray start het bruiningsproces. Met als resultaat een egale bruine tint die zeker 7 dagen aanhoudt. Let wel, de eerste 3 à 4 dagen blijft het resultaat stabiel, daarna verlicht het.

Ik raad je aan om de spray voor het slapen gaan te gebruiken. Ik vind persoonlijk dat je na gebruik van de spray toch een bepaalde “zonnebank” geur om je heen hebt hangen. Als je ’s ochtends met je gebruinde huid onder de douche stapt was je dat geurtje er zo weer vanaf.

Ben je nog op zoek naar een goede zonnebrand? Klik dan HIER

Romy’s tip van de dag!

Ik ben inmiddels een ervaren zelfbruiner, dus hierbij een aantal tips om het beste resultaat te krijgen.

 1. Scrub en scheer je benen van  te voren, het liefst een dag.
 2. Smeer je benen (lichaam) in met bodylotion, je huid moet helemaal verzadigd zijn zodat de drogere plaatsen op je lijf de zelfbruiner niet méér absorberen dan andere. Door bodylotion te smeren, voorkom je eventuele vlekken.
 3. Wacht lang genoeg – ongeveer 10 minuten – tot de bodylotion in je huid is getrokken en dan kun je met de zelfbruiner aan de slag!

Gebruiksaanwijzing

Rokjesdag

Super mooi resultaat met de NANNIC Supersunic Spray Tan

 1. Ontbloot de te bruinen lichaamsdelen.
 2. Bescherm het haar met een band of mutsje. Wie blonde of grijze wenkbrauwen heeft beschermt deze met een vleugje crème.
 3. Spray steeds op een droge huid. Richt het ventiel naar de huid. Houd een afstand van +/- 30 cm.
 4. Vernevel Supersunic gelijkmatig over de huid met draaiende bewegingen, in fijne laagjes.
  LET OP: nooit te lang op dezelfde plaats spuiten, voorkom druppelvorming! Bescherm de voetzolen, sta niet blootvoets in de neervallende nevel.
 5. Voor het gelaat: richt het ventiel vanop een afstand van ong. 30 cm. Sluit mond en ogen en spray in cirkelvormige beweging. Steeds in fijne laagjes!
 6. Voor moeilijk te bereiken lichaamsdelen: vraag de hulp van iemand anders.
 7. Toch druppeltjes of aflopers? Dep zachtjes met een tissue en laat gewoon drogen.

Wil jij met egaal gebruinde benen het weekend in? Schaf dan de NANNIC Supersunic Self Tan Spray aan! Klik op deze LINK om de zelfbruiner aan te schaffen.

Voor nu alvast een fijne rokjesdag gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy
(Blog is geschreven in samenwerking met NANNIC Nederland)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM