AAN HET LEZEN

Bolas Underwear – Mooi ondergoed, boost...

Bolas Underwear – Mooi ondergoed, boost het zelfvertrouwen!

Adv.

Mooi ondergoed.. waarom?!?

Toen ik Roy acht jaar geleden ontmoette, gaf hij helemaal niets om mooie lingerie. Hij zag mij liever zonder, dan met lingerie. En misschien lag het wel aan zijn leeftijd – hij was toen immers nog maar 23 jaar jong – maar waarderen deed hij het niet.

Ondanks dat ik hem niet kon bekoren met mijn, met zorg uitgekozen, lingerie bleef ik volharden. En toen stelde hij mij de meest dodelijke vraag ooit… ‘waarom koop je al die dure lingerie?’ ‘Voor mij hoef je het namelijk niet te doen.’

Tja… toen wist ik het zeker. Hij was te jong om het te begrijpen. Dus ik gaf hem het meest logische antwoord ooit. ‘Lieverd, wanneer ik een ongeluk krijg of plotseling in het ziekenhuis terecht kom dan lig ik er tenminste een beetje flatteus bij’.

Mooi ondergoed is goed voor je zelfvertrouwen

Je uiterlijk en dus ook de kleding die je draagt vertelt een hoop over jezelf. Het geeft je een identiteit en als je je lekker voelt in wat je draagt straal je zelfvertrouwen uit. Dus waarom zou je alleen maar aandacht schenken aan je bovenkleding?!? En dit is natuurlijk niet alleen op vrouwen, maar ook zeker op mannen van toepassing.

Als je je man in een verwassen uitgelubberde boxershort ziet lopen, denk je hoogstwaarschijnlijk niet ‘hi lekker ding, waar ga jij naartoe?’ En daar zijn ook de heren zich heel erg van bewust! En zelfs mijn lieve man – die acht jaar geleden niet begreep waarom je mooi ondergoed aan zou moeten schaffen – draagt tegenwoordig boxershorts van Bolas Underwear.

Bolas Underwear

Het merk Bolas Underwear blinkt uit in kwaliteit en comfort en begrijpt als geen ander dat een mooie boxershort het zelfvertrouwen van je man boost!

Hoe vaak overkomt het je niet dat je bij het doen van de was weer eens een boxershort ontdekt met de welbekende gaatjes bij het kruis. Bolas Underwear heeft dit probleem super goed aangepakt, denk hierbij aan een dubbel gevoerd kruisstuk. Zo stapt je man tenminste een stuk zekerder de deur uit.

Het voorjaar is aangebroken en ook Bolas Underwear heeft een nieuwe collectie gelanceerd. Deze keer is gekozen voor het thema Sport wat super goed aansluit op de Healthy Lifestyle van tegenwoordig. Frisse kleuren en sportieve lijnen komen sterk naar voren in deze collectie.

De boxershorts van bolas hebben een ultra zachte waistband en iconische belijning waardoor de boel goed op zijn plek blijft zitten. Ook tijdens het sporten! En mede daarom is Roy super groot fan van dit super mooie merk!

Ben jij benieuwd naar hun totale collectie? Klik dan HIER voor de website van Bolas Underwear.

Waarom jij jouw man eens moet verrassen met een paar boxershorts van Bolas Underwear? Omdat mooi ondergoed goed is voor het zelfvertrouwen. En wij vinden nu eenmaal mannen met zelfvertrouwen woest aantrekkelijk!

Hoe gaaf is dit!!

Hoe leuk is dit! In samenwerking met Bolas Underwear mag ik een paar boxershorts verloten. Wat moet je doen?

 1. Like en deel mijn blog op Facebook – Klik HIER voor de Facebook pagina van Romy’s Choice.
 2. Laat de naam en maat van je partner, vriend of zoon achter op FB onderaan dit blog en
 3. Like de Facebook pagina van Bolas Underwear – Klik HIER voor hun Facebook pagina.

Vanavond 6 april 2018 om 21:00 uur maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina!

Heel veel succes gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy
(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Lesley

  6 april

  Gaaaaf!!! Echt wat voor mijn stoere man! Maat L!

 2. Jacqueline

  6 april

  Wat een mooie kennismaking met Bolas Underwear zal dat zijn voor mijn man Peter! Graag maat S! Mooie actie Romy, bedankt voor je leuke verhaal. Heel herkenbaar! Ik kijk ook liever naar een mooie boxer dan een ouderwetse onderbroek! Ik hoop dat ik mijn man met dit mooie exemplaar kan verrassen! Fijn weekend, groetjes Jacqueline

  • Dag Jacqueline, bedankt voor je leuke reactie! Ik neem je mee in de loting. Heel veel succes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM