UV-Shield… mijn zonnemaatje!

Adv.

De eerste zonnestralen

Zodra de eerste warme zonnestralen de lente aankondigde rende ik direct naar de drogisterij voor een zonnebrandcrème voor mijn kinderen. Want juist die eerste zonnestralen zijn gevaarlijker dan je denkt!
Laat je vooral niet in de luren leggen door sluierwolken, want 80 procent van de UV-stralen kunnen namelijk ook door wolken en mist heen dringen. En aangezien onze kinderen het grootste deel van de dag buiten doorbrengen vind ik het belangrijk om ze goed te beschermen tegen de zon.

En nu denk jij natuurlijk “als je dan toch in de drogisterij staat en die eerste zonnestralen zijn gevaarlijker dan men denkt… dan help je jezelf toch ook meteen aan een zonnebrandcrème?”

Dat klopt natuurlijk als een bus!!

Maar ik gebruik niet zomaar een zonnebrandcrème.

Ik heb sinds vorig jaar een nieuw zonnemaatje, de UV-Shield en die haal je niet bij de eerste de beste drogisterij. Deze zonnebrandspray is vrij van chemische toevoegingen en heeft een anti-aging UV bescherming. En voor de dames onder ons…je kunt de UV-Shield snel en gemakkelijk over je make-up aanbrengen. Hoe fijn is dat!

Waarom gebruik ik de UV-SHIELD…

Voorheen gebruikte ik zowel een dagcrème en zonnebrandcrème waarna ik mijn make-up aanbracht. En zo dacht ik geheel beschermt de deur uit te stappen. Maar al die chemische toevoegingen in een zonnebrandcrème  zijn niet bevorderlijk voor je huid. En voor een optimale UV-protectie dien je iedere 2 a 3 uur de zonnebrandcrème opnieuw aan te brengen.

En toen maakte ik kennis met de UV-SHIELD!!

UV-Shield

NANNIC UV-Shield

Deze zonnebrandspray heeft een anti aging bescherming, filtert 95% van de UVA & UVB stralen, is niet vet, er zitten geen chemische stoffen in verwerkt en je kunt de UV-SHIELD snel en makkelijk over je make-up aanbrengen. De spray is klein van formaat dus makkelijk mee te nemen in je handtas. Reden genoeg om deze zonnespray uit te proberen!!

UV-Shield

NANNIC UV-Shield klein van formaat dus makkelijk mee te nemen in je handtas.

Zo gezegd, zo gedaan!!

Zoals eerder aangegeven is de UV-Shield super makkelijk aan te brengen. Voor elk gebruik dien je de spray goed te schudden. Voordat je de spray aanbrengt in het gezicht moet je je ogen sluiten. Het fijne is dat de spray niet vet is… het is een onzichtbare verfrissende mist spray die je bijvoorbeeld ook even snel op het terras aan kunt brengen. En je kunt de spray iedere 2 a 3 uur opnieuw aanbrengen op bijvoorbeeld je gezicht, hals, decolleté en je handen.

Ik heb de UV-Shield als super makkelijk en prettig ervaren en sinds vorig jaar is dit mijn nieuwe zonnemaatje!!

10% korting op de UV-Shield

Wil jij de UV-Shield zelf uitproberen? Dan heb ik goed nieuws voor jou!!
Tot en met 30 april 2017 mag ik je 10% korting geven op dit product en hoe gaaf is dat!!

Gebruik kortingscode: ROMYSCHOICE

Bestel de UV-Shield HIER

Ik hoor graag hoe jou ervaring is!

Tip van Romy

Breng een zonnebrand crème altijd boven je dagcrème aan. Anders kunnen de actieve stoffen in je dagcrème hun werk niet meer goed doen.

De UV-Shield mag je altijd over je make-up aanbrengen.

 

Verder wil ik NANNIC bedanken voor hun medewerking.


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM