AAN HET LEZEN

Onderscheid jezelf en draag Goosecraft

Onderscheid jezelf en draag Goosecraft

Adv.

Een fervent hoge hakken-draagster

Zoals je inmiddels wel weet ben ik een fervent hoge hakken-draagster. Met mijn 1,58 meter komen mijn benen veel beter uit in een paar killer heels dan in een platte schoen of laars. Een hoge hak maakt je langer en doet veel goeds voor je houding. Maar ook ik maak wel eens een uitstapje…

Zo kreeg ik enige tijd geleden de vraag of ik ook tijdens mijn huishouding hoge hakken draag. Nu ben ik ervan overtuigd dat ik mijn huishouding net zo goed doe op een paar killer heels. Maar ik ben natuurlijk ook maar gewoon een mens, dus nee… Ik doe mijn huishouding voornamelijk op mijn blote voeten.

En soms heel soms stap ik de deur uit op comfortabele doch trendy western boots. Ben jij ook fan van western boots? Een van mijn favoriete western merken is Goosecraft.

Ik ben van mening dat dit Nederlandse merk heel veel karakter uitstraalt. Ze gebruiken prachtige leersoorten en kleuren. Naast hun webshop GOOSECRAFT is dit prachtige merk onder andere ook verkrijgbaar bij Bataviastad Fashion Outlet. En als een rasechte Lelystedeling ben ik daar natuurlijk trots op! Heb jij deze winkel al bezocht?  

Outfit van de week

Ik ben vandaag druk in de weer met de kids, school, de avondvierdaagse… je kent het wel. De perfecte dag voor een beetje comfort dus trek ik mijn western boots van Goosecraft uit de kast. De laarsjes combineer ik met een super gaaf oud roze suède jasje met franjes en een tijgerprint jurkje.

LAARZEN EUR 119,95 (verkrijgbaar vestiging Bataviastad Fashion Outlet)
JACK EUR 199,95 (nu in de sale EUR 99,95)
JURKJE EUR 39,99

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

De laarsjes vallen normaal, zitten super fijn en zijn makkelijk te combineren. De pasvorm van mijn Goosecraft jack is super mooi. Het jasje zit strak, is getailleerd en de franjes brengen mijn look tot leven.

Wat vind jij van deze look? Zou jij deze combinatie dragen?

Kun jij wel wat kledingtips of inspiratie gebruiken? Volg dan mijn Instagram pagina @Romy_Eleonore

Een heel fijn weekend gewenst en tot volgende week!

Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM