AAN HET LEZEN

Is het onderscheidend vermogen echt zo belang...

Is het onderscheidend vermogen echt zo belangrijk?

Adv.

Is het onderscheidend vermogen echt zo belangrijk?

Als blogger is het in deze tijd vrij moeilijk om uniek te zijn. Ik ben bijvoorbeeld van mening dat ieder mens uniek is aangezien het unieke voornamelijk in je persoonlijkheid ligt. En het is best moeilijk om je persoonlijkheid goed over te brengen in je blog. Hoe denk jij hierover?

Zo raakte ik enige tijd geleden met een PR dame in gesprek en zij begon direct over mijn onderscheidend vermogen. Wat heb ik “meer” te bieden dan mijn “concurrenten”. Waarom ben ik anders dan de rest? Oftewel: waarom zou ik interessant genoeg zijn om te willen volgen?

Ik weet wie ik ben en ik weet wat ik wil en dat is anderen inspireren op het gebied van uiterlijke verzorging. Maar hoe trek ik de aandacht van mijn doelgroep? Moet ik me anders kleden dan de rest om onderscheidend te zijn? Maakt mijn grote bos weelderige krullen mij uniek? Of moet ik het moederschap vaker benoemen zodat andere vrouwen zich met mij kunnen identificeren?

Waarom wil ik uniek zijn? Omdat iemand dat tegen mij heeft gezegd?!? Zoals ik al eerder zei geloof ik erin dat je uniek bent als je jezelf bent en blijft. Ik denk dus dat het erg belangrijk is om naast mijn creativiteit een manier te vinden om mijn persoonlijkheid te laten zien.

Een eeneiige tweeling.. hoe uniek is dat!

The Chocolate Company:
Mijn zusje en ik hadden elkaar al even niet gezien en spraken af bij één van mijn favoriete plekjes, The Chocolate Company. Onder het genot van een heerlijke cappuccino en een chocoladetaartje konden wij even rustig bijkletsen.

Zoals je begrijpt werd het onderwerp “onderscheidend vermogen” vrij snel aangesneden. Voor degenen die het nog niet wisten. Ik ben er één van een eeneiige tweeling en hoewel dat vrij uniek is heeft dat verder niets te maken met wat ik wil uitstralen en wie ik wil zijn. Heel veel mensen denken dat mijn zusje en ik dezelfde vrienden, dezelfde voorkeuren en eigenschappen hebben… maar niets is minder waar. Ik merkte door de jaren heen dat het voor mij erg belangrijk was om door anderen gezien te worden als individu en niet constant als “de tweeling”.

Het feit dat mijn zusje en ik een andere persoonlijkheid hebben, anders in het leven staan en een ander levenspad bewandelen maakt mij uniek.

En dan komen de chocolade aardbeien spiesjes op tafel en ben ik compleet afgeleid… Wat een verwennerij en wat een heerlijkheid!! Ik kan mezelf toch echt niet bedwingen om vandaag niet  van mijn dieet af te stappen.

Lieve dames van de Chocolate Company bedankt voor jullie super fijne service en heerlijkheden!!

Is uniek zijn een trend?

Iedereen wilt tegenwoordig uniek zijn en er niet hetzelfde bijlopen als de buurvrouw. Maar stiekem volgt iedereen gewoon de trend en eerlijk is eerlijk… je hebt altijd voorlopers en clowns.

Wij leven tegenwoordig in een beeldcultuur en wij zijn gewend om content te consumeren in beeld en ik doe daar vrolijk aan mee. Via social media waaronder mijn Instagrampagina probeer ik mensen te bereiken en te inspireren.  En of ik onderscheidend genoeg ben? De tijd zal het leren…

Ik ben lekker mezelf en ik schrijf mijn blogs met heel veel plezier!

Verder wil ik JD Creative bedanken voor de prachtige foto’s, wil je meer werk van hem zien bekijk dan zijn Instagram pagina… klik HIER.


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Bärbel

  19 mei

  Wat een mooie blog dames, zo leuk jullie zijn allebei uniek en ik hoef nooit te twijfelen wie wie is toch delen jullie beiden een hele fijne eigenschap; Jullie zijn toppers !!! kus

 2. carmen bulo

  19 mei

  Een super leuk stuk, en inderdaad is het fijn om niet als een tweeling gezien te worden.
  Wij hebben jullie ook nooit als een tweeling gezien, naar als twee zusjes die toevallig op dezelfde dag geboren zijn. Het woord tweeling kwam niet bij ons voor. Gelukkig hebben jullie je eigen weg gekozen, en ben super trots op jou blog en op wat je doet. Volg je passie en ik volg jou. Liefs Mam.

 3. Sharon Dirksen

  19 mei

  Heel mooi beschreven Romy. Super gaaf! Je bent een inspiratie voor velen. Door jezelf te zijn en te blijven onderscheid je jezelf het beste.
  Liefs

  • Bedankt voor je reactie Sharon en uiteraard bedankt voor het compliment. Een heel fijn weekend gewenst!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM