AAN HET LEZEN

Uniek & super Hot.. Cobra’s Brands...

Uniek & super Hot.. Cobra’s Brandstore in Amsterdam!

Adv.

Een feestelijke week

Wat had ik toch een heerlijke week! Van een super gave launch party van de JFK tot aan de officiële opening van de Brandstore van Cobra Art Company en dat alles in het heerlijke Amsterdam! Ik was erbij en vandaag vertel ik jou waarom jij de Brandstore van Cobra Art MOET bezoeken.

Brandstore Cobra Art Amsterdam

In 2007 maakte ik via mijn moeder, die destijds als binnenhuisarchitect werkte, voor het eerst kennis met de Cobra Art Company. Ik kocht twee prachtige kunstwerken waar ik, inmiddels samen met mijn man, nog steeds van geniet.

Ik geloof erin dat het kijken naar kunst je gelukkig maakt. Mijn inziens hebben kunst en de liefde heel veel met elkaar gemeen. Nog mooier… het is zelfs bewezen dat wanneer je naar een mooi schilderij kijkt er veel activiteit te zien is in het deel van de hersenen dat gerelateerd is aan genot. Je kijkt hetzelfde naar iemand van wie je houdt als naar een schilderij dat je mooi vindt. (bron: Prof. Semir Zeki – Trouw.nl) En daarom moet de waarde van kunst & cultuur niet onderschat worden. Hoe denk jij hierover?

Zoals je begrijpt ben ik dus een groot liefhebber van kunst en in het breedste zin van het woord. Of het nu abstracte kunst, een stil leven of architectuur is.. ik waardeer het enorm. Dus toen mijn man uitgenodigd werd voor de opening van Cobra’s Brandstore hoefden wij niet te aarzelen.

Cobra Art Company

Voor degene die dit prachtige familiebedrijf nog niet kent hierbij een kleine toelichting.  Cobra Art Company werd in 1983 opgericht als kunstgroothandel voor de business-to-business markt.

De collectie bestond in de eerste jaren voornamelijk uit ingelijste reproducties en zeefdrukken en is onder Mike en Jeanette uitgegroeid tot een galerie met eigen kunstcollectie.

Mike en Jeanette reizen de hele wereld rond om fotografen en kunstenaars te vinden die hun ideen kan vormgeven. Inmiddels is hun eigen collectie zo sterk dat  Cobra als merknaam in de markt gezet wordt en daarmee was de opening van de eerste brandstore een feit!

Wat een prachtige winkel!! Ik nodig je met veel plezier uit om de winkel te bezoeken. Klik HIER

De Brandstore

Eerste indruk is enorm belangrijk, je kunt dit namelijk nooit meer over doen. Het is dus belangrijk om altijd het juiste gevoel te creëren. Toen ik de uitnodiging van Cobra Art ontving werd ik direct enthousiast. De uitnodiging straalde enorm veel “flair” uit.

Exclusive invitation Grand Opening Cobra Art

Het draait allemaal om beleving en dat was wat de grand opening precies was… een ware beleving. De mensen, de ambiance, het was allemaal over de top en ik was helemaal in mijn element! Hierbij een kleine impressie van de avond. Klik op de foto om deze te vergroten.

Wat een prachtige winkel. Er hangen moderne kunstwerken van onder andere Elmar Dam en James Chiew. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de webshop, klik HIER.

Het duurt dan ook niet lang voordat ik op slag verliefd wordt op een prachtig kunstobject.

Foto by Frank Scheers

En met een zeer voldaan gevoel ga ik weer richting huis. Via deze weg wil ik Jeanette & Mike nogmaals bedanken voor de uitnodiging. Ben jij op zoek naar een mooi kunstwerk of wil jij inspiratie opdoen, dan ben je bij Cobra Art op het juiste adres, maar wees gewaarschuwd… je wordt verliefd!

Fijne dag gewenst en tot volgende week!

Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM