AAN HET LEZEN

Mijn haar routine – Moroccanoil mijn fa...

Mijn haar routine – Moroccanoil mijn favoriet!

Adv.

Mijn haar routine

Als iemand mij vraagt om mijzelf te omschrijven dan refereer ik altijd naar mijn weelderige bos met krullen. Die krullen die zijn mijn ‘handelsmerk’ en ik ben er trots op! Maar mijn krullen hebben wel veel aandacht, goede producten en heel veel liefde nodig. En daarom probeer ik zo nu en dan iets nieuws uit. Dus toen mij werd gevraagd of ik de ‘Curl Re-energizing Spray’ en de ‘Curl Cleansing Conditioner’ – beide wonnen een Astir Award – van Moroccanoil wilde uitproberen zei ik volmondig ‘JA’. 

 

Curls Curls Curls

Op mijn Instagram Account – Romy_Eleonore – wordt er vaak naar mijn haarproducten gevraagd. Welke producten ik gebruik en welke mijn favoriet zijn. Laat ik beginnen te vertellen dat ik niet geloof in HET ideale recept. Oftewel.. wat voor mij werkt hoeft dus niet voor jouw haar te werken. Het is natuurlijk super fijn als je haarproducten vind die ook voor jouw haar werken.  En daar wil ik je best bij helpen. Dus vandaag niet alleen een review, maar mijn gehele haar routine op de blog!

Romy’s tip: ik was mijn haren 3 x per week. Ik geloof er in dat een beetje vette hoofdhuid goed is voor de conditie van het haar.  Mijn krullen zijn het mooist als ik mijn haren niet vaker dan drie keer per week was. Als je je haar heel vaak wast spoel je van nature aanwezige oliën en vetten weg en daar worden je krullen echt niet mooier van.

Moroccanoil fan

Ik heb altijd wel haarproducten van Moroccanoil gebruikt en zo nu en dan switchte ik weer over op een ander merk. Maar tegenwoordig heb ik de hele (krullen)lijn van Moraoccanoil in mijn badkamer staan. Ik ben zoals je dat zo mooi zegt een tevreden klant.

Goede producten

Voordat ik onder de douche stap kam ik mijn haren uit met een borstel van natuurlijk zwijnenhaar. Mijn ervaring is hier super goed mee. Het zorgt voor gezonde lokken doordat het talg van je hoofdhuid over je haar wordt verdeeld tot in de droogste punten.

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

Mijn haarroutine

Ik start met de Hydrating Shampoo en die laat ik vijf minuten intrekken.

Als ik de shampoo grondig heb uitgespoeld gebruik ik  de Curl Cleansing Conditioner.

Let op.. dit product gebruik ik tussen de shampoo en conditioner in. Het is een schuimende substantie en aan één handpalm vol heb je meer dan genoeg.

Ik ben echt super enthousiast over dit Astir Award winnende product. Het maakt mijn haar super soepel en makkelijk uitkambaar. Ik laat deze Curl Cleansing Conditioner twee minuten intrekken en kam mijn haar dan uit, waarna ik mijn haren goed uitspoel.

Ik sluit af met de Extra Volume Conditioner.

Deze conditioner verzorgt mijn lange krullen optimaal en zorgt ook voor wat extra volume. Ik laat de conditioner vijf minuten inwerken en spoel deze grondig uit. Waarna ik mijn krullen in een handdoek wikkel.

Vervolgens föhn ik mijn haren (na het aanbrengen van gel en brylcreem) redelijk droog met een diffuser. Waarna ik mijn haarpunten nog extra verzorg met een arganolie. En de volgende dag gebruik ik de – Astir Award winnende – krul-opfrissende spray om mijn krullen te reactiveren. Deze spray zorgt voor mooie gedefinieerde gezond uitziende krullen. Ik ben super positief!

Mijn mening –  Astir Award producten Moroccanoil

Ik ben zowel over de Curl Cleansing Conditioner en de Curl Re-energizing Spray zeer enthousiast. Ik vind het daadwerkelijk een toevoeging aan de krullen verzorgingslijn. Dus ben jij net als ik een krullenbol… haal deze mooie producten dan snel in huis! Ik ben benieuwd naar jouw ervaring! Klik HIER voor de website van Moroccanoil.

Ik hoop dat mijn haar routine jou op weg kan helpen!

Fijne avond gewenst en tot de volgende keer.

Liefs Romy

 

(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Laura

  6 augustus

  Hai lieve Romy,

  Ik heb ooit een tester geprobeerd van maroccanoil.
  Mijn haar was super zacht en glanste als een spiegeltje. Van mezelf heb ik enorm veel en zwaar haar met een flinke slag. ( soms maak ik nepkrul met een diffuser )
  Helaas reageert sinds de geboorte van mijn jongste zoontje mijn hoofdhuid enorm gevoelig op verschillende shampoo’s 🙁
  Dus ik gebruik nu shampoo waar zo min mogenlijk inzit ( anders zit ik de hele dag te krabben)
  Ik hoop dat dit merk ook een keertje met een lijn komt voor de gevoelige hoofdhuid.
  Liefs, Laura

  • Hi lieve Laura, bedankt voor je reactie. Leuk te horen dat jij ook een positieve ervaring hebt met dit fijne merk. Liefs Romy

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM