AAN HET LEZEN

Met Stokke wordt eten een feestje!

Met Stokke wordt eten een feestje!

Adv.

 

Met je kinderen aan tafel.. Ik doe dit met heel veel plezier! Tijdens het ontbijt, de lunch en ’s avonds zitten wij met de kids aan tafel. Onder het genot van een boterham of een warme maaltijd horen Roy en ik de verhalen van onze kinderen aan. Althans.. als ze zin hebben om hun dagje school met ons te delen. Want hoe vaak komt het niet voor dat Isabel zogenaamd niet meer weet wat ze heeft gedaan of Roderick simpelweg te moe is om ook nog maar iets met ons te delen. En Noël, die is druk doende zelfstandig zijn bordje leeg te eten. Wij mogen hem niet meer helpen met eten. Nee – zoals Noël dat zo mooi zegt- ‘Ik zelf doen’. Ik durf best te stellen dat – mede dankzij Stokke – eten een waar feestje is bij de familie Koster. Vanaf welke leeftijd at jouw kindje zelfstandig? 

Eten is een feestje!

Wij hebben onze kinderen nooit met hun handen laten eten. Wij vonden (vinden) het veel prettiger om ze direct kennis te laten maken met een vork en lepel. Zelfstandig eten is één van de belangrijkste dingen die je kindje als eerste leert. Maar met een motoriek die nog volop in ontwikkeling is, kan dit in het begin nog lastig zijn. En toch heeft ons dat er niet van weerhouden om onze kinderen direct tafelmanieren bij te brengen. Wat is jouw ervaring?

Hoe leuk is dit!
Inmiddels vier kinderen verder mag ik mezelf wel een ervaren moeder noemen. Dus vandaag, voor jou, een  shop tip van deze mama!

Om kindjes – en ouders – een handje te helpen, introduceert Stokke maar liefst twee tafelcollecties: Munch en EzPz.

De Munch collectie bestaat uit ergonomisch servies en bestek wat je kleintje makkelijk kan vasthouden.

De EzPz is een placemat, kom en bekerhouder in één die perfect past op de trays van de Tripp Trapp en de Steps. Zo wordt (samen) eten een feestje!

Eet smakelijk!

Een snackje onderweg of avondeten aan tafel, de Stokke Munch collectie heeft alles wat je kleintje nodig heeft om lekker te kunnen eten. Het servies en het bestek zijn ergonomisch, waardoor ze makkelijk vastgehouden en gebruikt kunnen worden en het stimuleert de kleintjes om zelf te eten.

De collectie bestaat uit een zacht, comfortabel slabbetje, een ergonomische lepel en vork, een stapelbaar bordje en zelfs een beker en kommetje met een siliconen anti-lek dop en deksel. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig en voedselveiling siliconen, geschikt voor in de magnetron. Hierdoor is het servies sterk en duurzaam waardoor het niet breekt. En voor wie het te druk heeft om de afwas met de hand te doen.. Alle producten zijn geschikt voor de vaatwasser.

De items uit de Munch collectie zijn zowel los als als set te koop. De gehele dinerset kost € 60,- en losse items zijn verkrijgbaar vanaf € 15,-.

Zeg maar ‘dag’ tegen omvallende bordjes

Hoewel de tijd die wij met ons gezin aan tafel doorbrengen voornamelijk gaat om die fijne familiemomentjes, kon het soms – met die kleine Noël – best een kliederboel worden. Zeker als je tafelt met kinderen die net zelfstandig beginnen te eten. Omvallende bordjes zijn dan onvermijdelijk.

Stokke is een samenwerking aangegaan met het erkende bedrijf EzPz. Samen hebben zij de EzPz Placemat by Stokke ontwikkeld: een placemat, bordje en bekerhouder in één die speciaal is ontworpen zodat hij precies op de trays van de Tripp Trapp en Steps past. Hierdoor blijft hij goed zitten en verschuift hij niet. De placemats zijn naast de trays ook op elke tafel te gebruiken. Dus daarmee was ons ‘probleempje’ direct opgelost. Dus zeg maar ‘dag’ tegen omvallende bordjes!

De EzPz Placemat by Stokke is gemaakt van hoogwaardig en voedsel-veilig siliconen. Hierdoor is het sterk en duurzaam waardoor het niet breekt. Ook is het geschikt voor de vaatwasser en magnetron. De Munch drinkbeker past perfect in de bekerhouder van de EzPz. De placemat is verkrijgbaar in Grey en Pink.

De EzPz placemat kost € 29,

De tafelcollecties van Stokke zijn per vandaag via internet verkrijgbaar. Super leuke shop tip voor de feestdagen, toch?!?

Veel shop plezier gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy

(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM