AAN HET LEZEN

Altijd al model willen zijn? HEMA is op zoek ...

Altijd al model willen zijn? HEMA is op zoek naar jou!

Adv.

Fashion is voor iedereen

Fashion is voor iedereen. Iedereen mag zichzelf vol trots laten zien op de catwalk; daarbij maakt het niet uit wie je bent of hoe je eruitziet. Daarom organiseert HEMA op woensdag 24 oktober de HEMA Herfst Fashion Show middenin een herfstig bos. Iedereen mag zich aanmelden om mee te doen tijdens deze show.

Voor de HEMA Herfst Fashion Show worden verschillende spectaculaire outfits ontworpen met echte HEMA producten. De presentatie van de show zal in handen komen te liggen van Patrick Martens (Martens is vooral bekend door de rol die hij speelde in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden).  De modellen kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de volgende link AANMELDEN .

HEMA is voor iedereen

Rutger Anema, Hoofd Marketing Communicatie: ‘HEMA is voor iedereen, en wij geloven dat fashion dat ook is. HEMA wil graag laten zien dat het dragen en het showen van fashion door iedereen gedaan kan worden. We doen dan ook een oproep aan iedereen om zich aan te melden en mee te doen aan de HEMA Herfst Fashion Show.’

Outfits

In totaal zullen er zeven verschillende thema’s op de catwalks te zien zijn, ieder met een eigen showstopper. Al deze showstoppers zijn bedacht, ontworpen en handgemaakt in opdracht van de HEMA. Het blijft nog altijd geheim wat er op de catwalks te zien is, maar het zal tijdens deze dag niet ontbreken aan herfstige donderwolkjes en snuffelende Takkie teckels.

Praktische informatie

Aanmelden voor de HEMA Herfst Fashion Show kan via deze LINK  LET OP: er is plaats voor zeventig deelnemers die volledig door HEMA gestyled  en opgemaakt gaan worden. De show start op woensdag 24 oktober om 15:30 uur in het bos. De locatie wordt later bekend gemaakt. Na afloop wordt er een parade gelopen naar het HEMA filiaal in Bloemendaal. Hier vindt vervolgens de afterparty plaats met uiteraard een HEMA tompouce.

Meld jij je aan? Wie weet zie ik jou daar!

Voor nu een hele fijne avond gewenst en tot volgende week!

Liefs Romy

 

 

(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM