AAN HET LEZEN

De Magic Mitt… ik dacht… weer zo&...

De Magic Mitt… ik dacht… weer zo’n gehypt product!

Adv.

De Magic Mitt… ik stond hier vrij sceptisch tegenover

Mijn eerste gedachte bij de ‘Magic Mitt’ was… weer zo’n gehypt product. jane iredale zou een nieuwe technologie hebben ontwikkeld waarbij een microvezelhandschoen alle make-up met alleen warm water verwijdert. Je leest het goed. Deze handschoen verwijdert snel en grondig alle make-up ZONDER gezichtsreiniger. Ze claimen zelfs dat deze handschoen zonder problemen je mascara verwijdert.

Tsja.. ik geloof veel, maar als het op huidverzorging aankomt ben ik ietwat sceptisch. Een schone huid is de basis voor een gezonde huid. Ik sta bekend om mijn lichte vorm van smetvrees. Ik geloof er dus in dat je niets kunt schoonmaken zonder dat daar een reinigingsmiddel oftewel zeep aan te pas komt. Hoe denk jij hierover? Deel je mijn mening?

Hoewel ik niet direct super enthousiast was over deze nieuwe technologie wist jane iredale wel mijn nieuwsgierigheid te wekken. De Magic Mitt lijkt mij een ideaal product voor op vakantie of wanneer je geen tijd hebt voor je alledaagse reiniging.

Om er achter te komen of deze Magic Mitt doet wat men beloofd moest ik de handschoen toch eens testen.

Zo gezegd… zo gedaan!!

Toen ik mijn pakket opende klopte mijn hartje vol verwachting, maar eenmaal geopend dempte mijn enthousiasme. De microvezelhandschoen zag er totaal niet supersonisch of speciaal uit. Nee.. zelfs verre van dat! Ik werd geconfronteerd met een super schattige babyroze handschoen.

Zou deze schattig uitziende babyroze microvezelhandschoen de “grote” schoonmaakklus kunnen klaren?

Hoe werkt de Magic Mitt

De Magic Mitt is gemaakt van een nieuwe generatie speciaal geweven microvezels die dunner zijn dan het menselijk haar. Wanneer de microvezels nat zijn zorgen ze voor een hydromechanisch proces dat de oppervlaktespanning breekt van de olie die de make-up aan de huid hechten. Deze emulsie wordt dan eenvoudig weggeveegd door de Mitt. Oftewel de microvezels zorgen ervoor dat  je make-up grondig wordt verwijderd zonder dat de natuurlijke zuurmantel van de huid word aangetast. Deze manier van reinigen zou de gezondheid van de huid bevorderen.

Hoe te gebruiken

  • Doordrenk de Magic Mitt met warm water.
  • Knijp de handschoen fijn en trek de handschoen aan.
  • Gebruik de Magic Mitt als een gewone washand en reinig je gezicht.
  • Draai de Mitt om wanneer één kant vol zit met make-up en gebruik de schone kant om mogelijke resten weg te vegen.
  • Let op: de handschoen schuurt zachtjes tijdens gebruik.

Nadat ik de bijsluiter had doorgenomen ben ik direct de badkamer ingedoken om de Mitt uit te proberen.

Ben ik als fan van jane iredale wel kritisch genoeg?
Om zo objectief mogelijk te blijven heb ik de Mitt ook voor mijn vriendin aangeschaft. Wij hebben de Mitt dezelfde avond getest. Benieuwd naar onze bevindingen? Lees dan snel verder!

Conclusie

Daar stonden wij dan.. net Jut en Jul… met onze roze microvezelhandschoenen in de badkamer. Zoals beschreven in de bijsluiter doordrenkte ik mijn Mitt met warm water en trok de handschoen aan. Ik haalde de Mitt over mijn goed geplamuurde gezicht en….

IK WAS MET STOMHEID GESLAGEN!!!

Het werkte!! De handschoen deed EXACT wat hij moest doen!! WER-KE-LIJK niet te geloven!! Zelfs mijn mascara, wat normaliter één grote zwarte bende onder het oog word, waste deze Mitt er in één keer af!

Ik ontplofte van enthousiasme en niet alleen ik maar ook mijn lieve vriendin ontplofte van vreugde. Daar stonden wij dan vol ongeloof en als twee kleine meisjes van vijf te giegelen om een handschoen die deed waarvoor het ontwikkeld was.

Ik geef deze handschoen een dikke 10!!

Hoe vaak moet je de Magic Mitt vervangen & verkooppunten

Hoe vaak je de Magic Mitt moet vervangen/vernieuwen hangt van het gebruik af.  Zoals eerder aangegeven kan je ze heel snel met warm water en wat handzeep uitspoelen en laten drogen om de volgende dag opnieuw te gebruiken.

Wil je ze eens grondig wassen, dan mag de handschoen mee in de wasmachine maar let er dan wel op dat je GEEN wasverzachter gebruikt.

Je hoeft de handschoen pas te vervangen als ze stuk zou zijn.

Ik raad je met heel veel plezier aan om de Magic Mitt uit te proberen. En ik weet zeker dat ook jij versteld zult staan. De Magic Mitt is verkrijgbaar voor EUR 17,-  Omdat de hele maand oktober in het teken staat van de strijd tegen borstkanker steunt jane iredale met de verkoop van de Magic Mitt de Stichting KWF Kankerbestrijding. Per verkocht product schenkt jane iredale EUR 2 aan de Stichting KWF kankerbestrijding in Nederland en Think-Pink in België.

Wil jij de Magic Mitt bestellen of meer informatie? Klik dan HIER

Voor meer info over de producten van jane iredale verwijs ik je naar de website, klik HIER

Laat gerust een vraag en of opmerking achter op mijn blog.

Tot volgende week! Liefs Romy

 


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Shenna

  31 oktober

  Leuke blog om te lezen Romy! Ik overweeg het nu ook om te kopen.. heel herkenbaar die zwarte vegen onder je ogen die niet weg gaan.

  • Hi Shenna, bedankt voor je reactie en enthousiasme! Laat mij vooral weten wat jouw ervaring ermee is. Liefs R.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM