AAN HET LEZEN

BLOOMR Cocosoap – Boost mijn huid ̵...

BLOOMR Cocosoap – Boost mijn huid – Zwangerschap (1ste trimester)

Adv.

Zwangerschap en je huid

Ik ben inmiddels 15 weken zwanger van ons vierde kindje. En als je zwanger bent verandert er van alles aan je lichaam. Eén van de dingen die tijdens mijn zwangerschappen als eerste veranderd is mijn huid. Vandaag vertel ik je hier meer over!

Tot aan vorige week was ik erg misselijk en dat hoort er natuurlijk bij. Maar die pittige misselijkheid zorgde er wel voor dat mijn dagelijkse vochtinname verslechterde.  Hierdoor ging de conditie van mijn huid heel snel achteruit. Mijn rug was super droog waardoor ik voornamelijk in de avond erg veel last kreeg van een trekkende jeukende huid. Mijn gezicht werd op sommige plekken juist iets vetter. En ik kreeg last van oneffenheden, daar baalde ik toch wel van.

Merkte jij veranderingen aan jouw huid tijdens de eerste weken van je zwangerschap? Laat gerust een reactie achter.

BLOOMR Cocosoap geeft mijn huid een boost!

Tijdens mijn zwangerschap wil ik extra goed voor mijzelf en de baby zorgen. De meeste zwangere vrouwen stappen over op een gezond dieet, waarbij ze veel verse producten zoals groente en fruit eten. Maar wij, zwangere dames, vragen ons vaak ook af welke huidverzorgingsproducten we wel of niet veilig kunnen gebruiken. En nu heb ik de gouden tip!

BLOOMR Cocosoap hét natuurlijke alternatief voor scrubben en reinigen van de huid

BloomR

CocoSoap

Ik hoor je nu denken.. zwarte zeep?!? Deze Charcoal Skin Detoxer bevat als enige gezichtsreiniger de echte Coconut Charcoal en vandaar de zwarte kleur. De Charcoal zorgt bij contact van de huid voor een lichte scrub die alle dode huidcellen verwijderd en tegelijkertijd ook onzuiverheden absorbeert.

Na de detox van de huid zorgt de mix van drie natuurlijke oliën (olijf-, palm,- en de natuurlijke kokosolie) voor een goede basisvoeding van de huid. Deze Cocosoap is dus een scrub, detox en cleanser in één. En hoe fijn is dat!

Hoe BLOOMR Cocosoap te gebruiken?

  1. Was je gezicht met lauw tot warm water.
  2. Maak je handen nat met lauw tot warm water.
  3. Neem de BLOOMR CocoSoap in je handen tot je de gewenste hoeveelheid schuim hebt.
  4. Breng de CocoSoap grondig aan op je gezicht (scrubbende manier).
  5. Laat de CocoSoap enkele minuten intrekken zodat de Coconut Charoal alles goed kan zuiveren.
  6. Was je gezicht na met lauw tot warm water.
  7. Breng indien nodig een vochtinbrengende crème aan.

Mijn ervaring
De BLOOMR CocoSoap voelt heel fijn aan en schuimt goed. Tijdens het intrekken van dit fijne gezichtsproduct voel je een tinteling van de huid, voor mij genoeg bewijs dat het ook daadwerkelijk iets doet. Ik moest wel even wennen aan de geur. De zeep ruikt lichtelijk naar houtskool (ik kan het niet anders omschrijven). Maar wees gerust, deze lucht was je er ook gewoon weer af. Na gebruik van de CocoSoap voelde ik mijn huid iets trekken. Ik adviseer je dus om na de reiniging, je gezicht nog in te smeren met een hydraterende crème.

Mijn huid zag er na een aantal dagen stralender uit en ik merk dat de onzuiverheden in mijn gezicht wegtrekken. Ik ben zeer tevreden!

Voordeel
Het is een 100% natuurlijk product, bevat geen parabenen of andere chemische stoffen.
De CocoSoap voorkomt en verwijdert onzuiverheden.
Dit product is geschikt voor alle huidtypes.
Je kunt dit product dagelijks gebruiken.

Wil jij de BLOOMR CocoSoap proberen? Deze is nu via de webshop verkrijgbaar voor EUR 24,95  Klik HIER voor de webshop.

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring! Tot de volgende keer!

Liefs Romy
(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)

BewarenBewaren


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM