AAN HET LEZEN

Bij Dos por Dos vind je de mooiste sieraden v...

Bij Dos por Dos vind je de mooiste sieraden voor alle leeftijden!

Adv.

Dos por Dos

Dos por Dos, de allereerste keer dat ik van dit merk hoorde was via een winactie van ShopaholiekMama. Ik won de “signature” armband van Dos por Dos, misschien heb je deze eyecatcher al voorbij zien komen, het is een prachtige armband van buffelhoorn met uitgesneden Roos.

Toen ik een aantal dagen later mijn prijs in ontvangst mocht nemen ontplofte ik van enthousiasme. De armband was in werkelijkheid nog véél mooier dan op de foto! En daarmee was mijn nieuwsgierigheid gewekt!

Niet alleen ik was enthousiast, ook mijn schoonzusje Nicky was erg onder de indruk van deze prachtige sieraden. Hoewel wij totaal verschillende typetjes zijn, staat het ons beiden goed.

Sieraden waarmee je gezien mag worden!

Tijdens mijn bezoekje aan hun website ging mijn hartje sneller kloppen. Wat een prachtige materialen, van buffelhoorn tot aan zoetwaterparels en wat een diversiteit! Van subtiele sieraden tot aan statement pièces, en alles volgens de laatste trend! Ik werd er hebberig van!

Sieraden voor de vrouw met smaak!
Anouk en Sandra vormen het team achter Dos por Dos. Zij vonden het allebei erg moeilijk om mooie sieraden van kwalitatief goede materialen te vinden. Tegenwoordig kan het niet glimmend of schreeuwerig genoeg zijn. En hoewel het van mij best een beetje gek mag zijn, zagen de dames dat er een behoefte is aan iets simpels of beter gezegd iets klassiekers.

Een sieraden merk voor alle leeftijden. En zo werd afgelopen september dit prachtige merk geboren. Een sterk merk met klassieke sieraden met een moderne twist. Neem vooral een kijkje op de website, klik HIER.

Een sieraden merk voor alle leeftijden

Het duurde niet lang voordat mijn lieve moeder, die inmiddels tegen de 70 loopt, haar oog op dit mooie merk liet vallen. Tja.. wat kan ik zeggen: zo moeder, zo dochter.

Dos por Dos

Zo moeder zo dochter

Waarom zou een “oudere” dame geen grote sieraden kunnen dragen? Dit mooie merk is super stylish en ik vind het haar juist prachtig staan. Kortom: dit prachtige merk heeft een zeer brede collectie en zo is er voor iedereen iets moois te vinden. Zie onderstaande foto’s. Klik op de foto om deze te vergroten.

Wat vind jij van de sieraden van Dos por Dos? Laat gerust een reactie achter.

Wil jij ze graag volgen? Klik dan HIER voor hun Instagram pagina.

Voor nu wens ik je een hele fijne avond toe en tot de volgende keer!

Liefs Romy
(Blog is geschreven in samenwerking met Dos por Dos)
Foto credits: JD Creative


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM