AAN HET LEZEN

Dames in pak, lekker eigenwijs en eigentijds!...

Dames in pak, lekker eigenwijs en eigentijds!

Adv.

Samen zijn…

Sinterklaas is nog maar net vertrokken, en mijn mannen staan alweer een kerstboom uit te zoeken.

Gezellig een kerstboom uitzoeken

Wat een heerlijke maand is dit toch! Het huis versieren en volop van elkaar genieten. Samen zijn met je geliefden en mooie herinneringen maken voor later… dat is toch waar het uiteindelijk allemaal om draait?

Wat is jouw favoriete feest van het jaar?

Stap eens uit je comfortzone!

Naast alle sfeer en romantiek van het kerstfeest is er natuurlijk ook een stukje hecktiek. Wat zet je op tafel en wat trek je aan? Verschillende magazines presenteren de mooiste kerstjurkjes en galajurken. Wat een pracht en praal maar dit jaar wil ik iets anders!

Je kunt mij uittekenen in een jurkje of high waisted rokje.  Grote wilderige krullen, een simpel jurkje met een paar killer heels is mijn signature look. Maar soms is het goed om eens uit je comfortzone te stappen.

Een pak van Suistudio

Ik was al een tijd op zoek naar een mooi pak maar als puntje bij paaltje kwam dan durfde ik niet. Was ik wel het juiste typetje voor een vrouwenpak? Als ik een dame in pak over straat zie lopen kan ik dat erg waarderen. Ik vind het super stijlvol en stiekem ook wel sexy.

Wat vind jij van het vrouwenpak?

Afgelopen week opende Suistudio haar deuren in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Suistudio is werkelijk een prachtig merk gespecialiseerd in het vrouwenpak. Deze winkel is ‘The place to be’ als het om vrouwenpakken gaat.

Enigszins onzeker liet ik me dan toch overhalen om een pak te passen. Na een oververhitte sessie in de paskamer stapte ik met rode wangen naar buiten. En toen ik in de spiegel keek was ik verkocht!! Het pak zat super comfortabel en ik voelde me super vrouwelijk. En Roy.. tja.. die werd er ook blij van.

Vandaag laat ik jou zien dat je met een pak van Suistudio super chique en stijlvol de feestdagen in kunt gaan. En laat je niet afschrikken door de look van dit prachtige exemplaar, een compleet pak kan variëren tussen de EUR 250 en EUR 500.

Met dit pak kom je op elke gelegenheid stijlvol en chique voor de dag. Dus hoe tof is het om dit jaar met de feestdagen een pak aan te trekken!

Glitter and Glamour…

Met dit prachtige pak van Suistudio maak je een echte statement en daarom maak ik mijn look af met een elegante sieraden set van Yolora.

Dit prachtige set geeft elke outfit een elegante touch. Een subtiel kettinkje en een paar mooie glimmers in je oren doen het altijd goed.

Yolora beschikt over een exclusief assortiment sieraden met Swarovski kristallen. Ik werd super vrolijk van de luxe geschenkverpakking welke uitermate geschikt is voor de feestdagen. Dit prachtige merk is o.a. verkrijgbaar bij bol.com en zindoo.nl

Ben jij net als ik verliefd op dit elegante setje… klik dan HIER om dit setje aan te schaffen.

Met de kerst in een pak

Uiteindelijk ben ik van mening dat elke vrouw er mooi uit kan zien in een pak. Het is maar net hoe je het draagt. Ik ga dit jaar vol zelfvertrouwen de feestdagen in!


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Dag Romy
  Heb jij weleens gehoord van modeontwerper Jaap Rijnbende? Jaren geleden was hij vaak te gast bij Koffietijd, omdat hij veel bekende Nederlanders kleedde. Hij had onder meer een winkel in Amsterdam, maar heeft inmiddels al zijn activiteiten verplaatst naar Den Haag. Misschien zou je ook met hem eens samen kunnen werken. Ik denk dat zijn ontwerpen wel overeenkomen met jouw stijl. Kijk maar eens op http://www.jaaprijnbende.nl
  Mocht je contact op willen nemen met hem, dan zeg maar dat ik je getipt hebt.
  Groetjes, Marie-Louise Klomp.
  (het nichtje van je moeder.)
  Overigens vind ik je vlog heel mooi.

  • Dag Marie-Louise, bedankt voor je reactie! Bedankt voor de tip! Ik zal een kijkje nemen op zijn website. Fijne dag. Liefs!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM