AAN HET LEZEN

Tuttig in een soepjurk – Outfitpost by ...

Tuttig in een soepjurk – Outfitpost by Romy’s Choice

Adv.

Super kittig, zo’n soepjurk!

De soepjurk! Het woord alleen al klinkt erg lelijk. Maar iedereen weet direct waar ik het over heb. Zo’n foute jurk met een iets te tuttig printje, een net iets verkeerde lengte en ‘als kers op de taart’ ook nog een beetje kant. Zooo heerlijk tuttig, maar toch vrouwelijk en met de juiste taille riem wordt een soepjurk zelfs nog een beetje speels! Vandaag laat ik jou zien dat het best mogelijk is om met een soepjurk ‘kittig’ voor de dag te komen.

Super kittig

Ik rolde gisteren van het ene feestje in het andere feestje en tussendoor was er een ‘outfit change’. Allicht dat je het gevolgd hebt op mijn Instagram account Romy_Eleonore Zo ging deze mama van een velvet mini jurkje, naar een over de top soepjurk. En met mijn fashionable pumps van Ted Baker maakte ik samen met mijn lover de dansvloer onveilig.

Ben jij nieuwsgierig naar mijn look? Lees dan snel verder!

Een heerlijk tuttig jurkje

Daar is ie dan!! Mijn fijne tuttige jurk van Sandro! Klik op de foto om deze te vergroten.

Ben jij, net als ik, verliefd om mijn jurkje? Klik dan op deze LINK om hem aan te schaffen. Ik heb mijn look afgemaakt met een brede taille riem van Ba&sh. Ook fan van deze riem? Klik dan HIER om hem aan te schaffen.

En nu vraag jij je natuurlijk af waar ik mijn schoenen vandaan heb?!? Daarvoor verwijs ik je graag door naar mijn – super fijne feestdagen inspiratie – gastblog in Gooisch.

Nu jij nog!

En natuurlijk is niet iedereen fan van mijn look. Misschien vind jij het toch iets te tuttig. Of ben je simpelweg allergisch voor deze overdaad aan tuttigheid. Maar ik hou ervan! Heb ik jou ook kunnen inspireren? Laat gerust een reactie achter.

Voor nu een fijne avond gewenst, tot vrijdag!
Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM