AAN HET LEZEN

Onzeker na de zwangerschap.. wie nog meer?

Onzeker na de zwangerschap.. wie nog meer?

Adv.

De bevalling

Na een mooie zwangerschap verwelkomden wij op 20 december 2016 ons derde wondertje. Zodra Noël op mijn borst ligt word ik overmand door allerlei emoties.. liefde, geluk en onzekerheid. Elke geboorte is een wonder en zo ook weer van Noël, ons prachtige derde kindje.

Wij hebben het allemaal al eerder meegemaakt, maar het voelt als een hele uitdaging om weer een nieuw evenwicht te vinden. Hoewel drie kinderen tegenwoordig geen uitzondering meer is vind ik het best spannend, het wordt een stuk drukker thuis.

Met liefde kom je natuurlijk een heel eind en dat zit wel snor.

Onzeker na de zwangerschap…

Het is inmiddels bijna drie weken geleden dat ik bevallen ben en ik merk dat mijn lichaam na de derde zwangerschap langer de tijd nodig heeft om te herstellen. Dit was mijn beste zwangerschap en dat zag ik terug in het aantal kilo’s dat ik ben aangekomen.

Hoewel een buitenstaander het niet zou zeggen, voel ik me me vrij onzeker over mijn uiterlijk. Het aantal zwangerschappen laat zijn sporen na op mijn lichaam. Als ik in de spiegel kijk dan herken ik mijn lichaam niet terug. Voornamelijk mijn buik ziet er anders uit, van mijn borsten blijft weinig over en mijn benen en billen kunnen wel wat oefeningen gebruiken.

 

 

Als ik mijn kledingkast in duik borrelt er een onzeker moment op…
Nee, ik behoor niet tot de categorie “fit moms” die na drie weken weer strak in haar velletje zit.

Zodra ik mezelf in een hippe zwierige outfit hijs zie ik er weer bijna uit als vanouds, klik op de foto om deze te vergroten.
Waar ik die super gave Sendra laarzen vandaan heb?? Bij Kelly’s Lelystad, deze winkel is ook via FB bereikbaar… geïnteresseerd?? Klik dan HIER.

Geniet van het moederschap

Ik geniet intens van onze kinderen, wat een heerlijke druktemakers! Mijn man heeft vakantie en zorgt dat het hen aan aandacht niet ontbreekt.

Onze familie en vrienden gunnen ons ook wat quality time met onze kleine man en elkaar en dus worden de twee oudste kinderen mee uit genomen, wat een heerlijkheid.

En juist dat laatste is belangrijk.. neem gerust wat tijd voor jezelf en je partner.

Hoog tijd om aan mijn onzekerheden te werken. De komende weken neem ik jullie graag mee op mijn reis naar een fitte moeder!! De eerste stap daar naar toe is een verwen momentje voor jezelf!!

Relaxing Eye Mask

De eerste weken na de geboorte van je kindje moet je behoorlijk inleveren op je nachtrust en dit doe je uiteraard met alle liefde. Voor de kersverse moeders onder ons… dit komt nooit meer goed. Vanaf de geboorte van je eerste kind krijg je te maken met een chronisch slaap te kort.

Dus hoog tijd om je ogen, wanneer je kindje slaapt en de anderen naar school zijn, te verwennen met dit heerlijke rustgevende lavendel masker van Aroma Home.

Zwangerschap

Dit masker ziet er niet alleen super leuk uit, de zachte lavendel geur is werkelijk heerlijk en je ogen komen tot rust.

Hoe te gebruiken:
Je kunt dit masker gedurende de nacht of tijdens een middagdutje gebruiken. Zoals je begrijpt plaats je dit masker gewoon over je ogen.
Na gebruik moet je de achterkant van dit masker afnemen met een nat sponsje, let op: dit masker NIET reinigen onder de kraan.
Na gebruik en reiniging kun je het masker opbergen en opnieuw gebruiken.

Benieuwd naar de oogmaskers van Aroma Home? Klik dan HIER.

Verder wil ik mijn cellulitis verminderen en aangezien ik nog even moet wachten totdat ik mag sporten start ik alvast met een anti cellulitis crème verkrijgbaar bij cannabisoil.center.

Zwangerschap

De crème zit in een zilveren verpakking waardoor het luxe oogt. De zoete bloemige geur van de crème vind ik erg lekker. Wat mij vooral opviel is dat je huid super zacht aanvoelt na gebruik van de anti cellulitis crème.

Het lijkt me een heerlijk product om in te masseren en zoals je weet zorgt massage voor een betere doorbloeding en een betere doorbloeding zorgt voor vermindering van cellulitis.

Ik gebruik de anti cellulitis creme op mijn billen en benen en ik houd jullie wekelijks op de hoogte van mijn bevindingen. Volgende week meer over het gebruik van deze crème!


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Sharon

  8 januari

  Lieve Romy,
  Ik vind je prachtig. Altijd smaakvol en elegant gekleed! Ik voel me daar vaak maar heel gewoontjes bij hoor.
  Het duurt wat langer dan je gewend bent of zou willen, maar wij zien alleen maar een mooie en vooral lieve vrouw…..met geweldig haar! Ha ha ha. X

 2. Finy

  8 januari

  Lieve Romy,

  Tuurlijk duurt het iets langer voordat alles weer normaal is, je weet het een vrouw moet negen maanden ontzwangeren.
  Maar jij ziet er nu alweer prachtig uit en dat buikje dat gaat ook wel weer weg let maar op.

  Liefs Finy

 3. Esther

  8 januari

  Lieve Romy,
  Heel herkenbaar jouw verhaal… Dank je wel voor het delen hiervan! Enne.. je bent een topper!!!

  • Hi Esther, jij bedankt voor je reactie en voor het volgen van mijn blog! -XXX-

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM