AAN HET LEZEN

Polette (zonne)brillen, een betaalbaar mode i...

Polette (zonne)brillen, een betaalbaar mode item!

Adv.

Met dit zonnige weer mag een zonnebril niet ontbreken!

Ik weet natuurlijk niet hoe het met jou zit.. maar de afgelopen dagen heb ik niets anders gedaan dan genieten van dit zonnige weer. En natuurlijk kon een fotootje op mijn Social Media niet ontbreken. Dus plaatste ik met heel veel plezier een zonnige foto op al mijn Social Media kanalen en wat er toen gebeurde?!?! Dat hield ik niet voor mogelijk! (klik op de foto om deze te vergroten).

Mijn inbox ontplofte!! Wat werden er een hoop zonnebrillen liefhebbers  – en misschien zit jij daar wel tussen – wild van mijn gave zonnebril. Hoe leuk is dat!! Dat mijn hartje sneller ging kloppen van deze super gave zonnebril van Polette, dat mag duidelijk zijn. Maar het enthousiasme van zoveel andere mensen heeft mij echt overrompeld. En dus kon het schrijven van een blog over dit super gave brillen merk natuurlijk niet uitblijven.

Over Polette

Polette is een Frans online brillenmerk, opgericht in 2011 door ondernemer Pierre Wizan. Met 2000 Euro op zak en een appartementje in Shanghai, vroeg hij zich af waarom brillen zo duur zijn, terwijl ze in China voor enkele euro’s voor alle grote merken worden gemaakt.

Polette focust zich op één doel: inspireren door een unieke ervaring te bieden. Met het motto ‘be different’. Polette is een revolutionair concept dat de brillenmarkt voorgoed verandert door alle tussenpartijen – die normaal gesproken tussen fabriek en klant zitten – over te slaan. De klant betaalt niet voor het merk, de distributeur of dure winkels, maar krijgt bij Polette een transparante prijs.

Polette opende 29 maart 2018 een showroom in Amsterdam aan de kinkerstraat 288 en ik was daar bij!

Ik werd blij verrast door de modieuze en brede collectie aan (zonne)brillen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Polette terecht voor een betaalbaar mode item!

Ben jij nieuwsgierig naar de collectie van Polette? Klik dan HIER voor de webshop!

Alvast heel veel shopplezier toegewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy

(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM