AAN HET LEZEN

Lippen opvullen?!? Ik deel graag mijn ervari...

Lippen opvullen?!? Ik deel graag mijn ervaring!

Adv.

Dag zeven

Het is 8:04 uur als mijn luikjes opengaan. Op de achtergrond hoor ik onze kinderen spelen en naast mij ligt mijn man heerlijk te knuffelen met de jongste en wat is dat toch een prachtig gezicht!

Als Isabel mijn slaapkamer binnenstormt kijkt ze me even aan en vraagt… “mama.. heb je geen pijn meer?” Ik druk zachtjes met mijn wijsvinger tegen mijn bovenlip en merk dat zowel de zwelling als de pijn helemaal verdwenen is. Mijn bovenlip voelt na ongeveer zeven dagen weer heerlijk soepel aan.

“Nee lieverd… mama heeft geen pijn meer”. Ik geef Isabel een dikke kus op haar bolletje en loop dan naar de badkamer. Als ik in de spiegel kijk ben ik meer dan tevreden met het resultaat!

Waarom liet ik mijn lippen opvullen?

Nu had ik van mijzelf wel al volle lippen en toch koos ik er voor om mijn bovenlip nog net dat extra beetje volume te geven.. maar waarom?

Uit onderzoek blijkt dat onze aandacht direct uit gaat naar de ogen en mond van een persoon. De mond speelt dus een belangrijke rol in het gezicht. Vollere lippen geven je gezicht een warmere uitstraling. Dunne lippen geven je nu eenmaal een strenger uiterlijk.. het zegt helemaal niets over je persoonlijkheid maar het kan wel een verkeerd beeld scheppen.

Naarmate je ouder wordt verliezen je lippen wat volume (collageen), dat is een natuurlijk proces en daar kun je niets aan doen. Althans… daar kon je in het verleden niets aan doen. Tegenwoordig kun je je lippen laten opvullen met tijdelijke fillers. En aangezien ik inmiddels de 34 jaar heb aangetikt leek het mij een goed moment om het eens uit te proberen.

De behandeling

De behandeling viel erg mee, Roy Koster (de behandelaar) heeft mij voorafgaand aan de behandeling verdoofd. De verdoving was geheel op eigen verzoek, altijd prettig dat dit tot de mogelijkheden behoort. Dankzij de verdoving voelde ik helemaal niets van de behandeling zelf. De behandeling bestaat uit een aantal kleine prikjes, zo bijzonder is het eigenlijk niet.

Klik op de foto om deze te vergroten.

Om het mooiste resultaat te behouden dien je deze behandeling na zes maanden te herhalen.

Kosten

Hoeveel je betaalt voor het opvullen van de lippen is afhankelijk van hoeveel ml je nodig hebt.
Wil jij graag meer informatie over de kosten of de behandeling? Klik dan HIER en stel je vraag, Roy Koster beantwoordt met veel plezier je vragen.

Een natuurlijk resultaat

Ik ben uiterst tevreden met het resultaat! Mijn bovenlip voelt nog steeds heel natuurlijk aan en het ziet er super mooi uit.

Ik heb mooie volle lippen en dat past bij mij!


GERELATEERDE BERICHTEN

  1. Wow erg goed erg natuurlijk resultaat, ik wil mijn lippen ook doen en zeker met een klein natuurlijk resultaat zoals bij jouw!

    • Bedankt voor het compliment. Mijn behandelaar is Roy Koster (inmiddels beter bekend als @notyourtypicaldentist Instagram).
      Roy is zowel op FB onder Roy Koster of op Instagram onder @notyourtypicaldentist bereikbaar. Je kunt via deze wegen geheel vrijblijvend contact met hem opnemen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM