AAN HET LEZEN

Outfit post – Inspiratie voor een stijl...

Outfit post – Inspiratie voor een stijlvolle lente outfit!

Adv.

Ben jij al klaar voor de lente?

De lente staat weer voor de deur, het blijft langer licht en langzaamaan wordt het steeds een beetje warmer. Hoog tijd dus om de winter garderobe in te wisselen voor een luchtige frisse lente garderobe!!

Ik heb de afgelopen maand heerlijk geshopt en ik kan niet wachten om de door mij aangeschafte items met jullie te delen!! Kan jij wel wat inspiratie gebruiken? Volg dan mijn Instagram account want deze maand zal ik een aantal super gave musthaves met jullie delen!

Probeer iets nieuws met je kleding!

Dit seizoen hoef je echt niet meteen naar je favoriete winkel te rennen om een geheel nieuwe outfit aan te schaffen. Als je naast je dagelijkse “praktische” kleding ook een aantal simpele zwarte jurkjes en high waist rokjes in de kast hebt hangen kan je deze lente helemaal los gaan!

Deze basis stukken kan je makkelijk combineren met een paar geweldige eye catchers!! Het enige wat je moet hebben is een beetje lef!

Stijlvolle lente outfit

Bijna elke vrouw trekt de befaamde “little black dress” uit de kast als ze een avondje uit gaat. Maar juist nu mag het allemaal weer lekker opvallend zijn. Dit betekent niet dat je je zwarte jurkje of rokje in de hoek moet gooien.. nee… integendeel!! Deze basis stukken kan je super gaaf combineren met de meest felle kleuren!!

Nog niet eerder aan gedacht?!? Ik laat je vandaag één van mijn meest favoriete combinaties zien!!

Hello Yellow Spring!!

Onder de favoriete lente/zomer kleuren van dit jaar valt de kleur geel. Deze kleur is er in verschillende tinten, denk dan aan zonnig geel tot aan bijvoorbeeld kerrie geel.

Toen ik afgelopen week één van mijn favoriete winkels binnenstapte viel mijn oog direct op een kerrie geel shirt. Ik wist direct waarmee ik dit shirt zou combineren. Want hoe gaaf is dit shirt in combinatie met een zwarte leren kokerrok!!

De leren kokerrok zorgt voor een chique uitstraling en leren items zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar. Denk dan bijvoorbeeld aan Bataviastad, de Kalverstraat of de PC Hoofdstraat in Amsterdam.

Ik kocht mijn leren rok bij Goosecraft in Bataviastad en het shirt is verkrijgbaar bij Stijldepartement. De schoenen kocht ik online bij Louboutin. Klik op de foto om deze te vergroten.

Wat vind jij van mijn outfit?

Mijn inziens is deze combinatie zowel een goede “office look” als “uitgaans look”?
Wat vind jij en zou jij deze combinatie dragen?


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM