AAN HET LEZEN

Weg fronsrimpel, weg hoofdpijnklachten!

Weg fronsrimpel, weg hoofdpijnklachten!

Adv.

Na alle donkere dagen en regen verlang ik naar de zomer… lekker naar buiten en genieten van het weer! Maar van diezelfde heerlijke zon ga je fronzen en een fronsrimpel  (de verticale rimpel tussen de wenkbrauwen) kan hoofdpijn veroorzaken en dit is uiteraard erg vervelend. Voornamelijk mensen met lichte ogen zijn erg gevoelig voor fel licht en vaak is een zonnebril niet afdoende om fronzen te voorkomen.

Ook is er een grote groep mensen die onbewust fronst bij het lezen van een boek of in een moment van concentratie… en die groep kampt ook vaak met hoofdpijn.

Waardoor onstaat een fronsrimpel?

Fronsrimpels ontstaan door overactiviteit van de fronsspieren en een behandeling met botuline toxine vermindert de spierspanning in de spieren die voor de fronsrimpel zorgen. Hierdoor verdwijnt of vervaagt de rimpel. Een diepe fronsrimpel kan in combinatie met een filler behandeld worden, dit is aan de behandelaar om te beoordelen.

Kortom: een fronsrimpel kan hoofdpijn veroorzaken en een behandeling met botuline toxine zorgt voor het verminderen van hoofdpijn. Een hele mooie bijkomstigheid van deze behandeling is dat je er een vriendelijkere uitstraling door krijgt. Weg met die hoofdpijn, weg met die fronsrimpel en weg met dat norse uiterlijk!

De onderstaande patiënt zit dagelijks met haar neus in de cijfers en bij uiterste concentratie fronst zij veel. Het gevolg is dat zij vaak kampt met hoofdpijn.  Na evaluatie met de behandelaar heeft zij ervoor gekozen om haar fronsrimpel met botuline toxine te laten behandelen. Een leuk voordeel van deze behandeling is dat de fronsrimpel verdwijnt, maar dat ze haar natuurlijke uitstraling blijft houden.

Frons patiënt voor de botox behanding, fronsrimpel

Frons patiënt voor de botox behandeling

 

Frons patiënt zes dagen na de botox behandeling. Fronzen is niet meer mogelijk. Fronsrimpel

Frons patiënt zes dagen na de botox behandeling. Fronzen is niet meer mogelijk.

Heb je vragen over deze behandeling, laat dan hier jouw contact gegevens achter CONTACT en dan neemt de behandelaar contact met je op.

Wist je dat botuline toxine sinds kort een goedgekeurde behandeling is tegen sommige vormen van migraine. Door het onwillekeurig aanspannen van spieren voornamelijk in het aangezicht kun je last krijgen van migraine. Een behandeling met botuline toxine kan je hier vanaf helpen. Let wel, niet alle vormen van migraine zijn op deze manier te behandelen dus laat je goed inlichten door een gespecialiseerd arts of behandelaar. (bron: TCE Kliniek)


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Joke Hoekstra-Vervetjes

  28 april

  Als ik dit jaren geleden had geweten…. Nu gelukkig al een hele tijd migraine vrij, maar ik hoop dat het nooit meer terug komt. Maar mocht dat toch zo zijn dan is het heel fijn te weten dat je ipv dagelijkse medicatie ook hiervoor kunt kiezen.

 2. Dag Joke, bedankt voor je reactie. Dit is inderdaad een betere oplossing dan dagelijks medicatie te moeten slikken. Fijn dat je hier iets aan hebt en hopelijk blijft de migraine weg,

 3. Suus leijdekkers

  29 augustus

  Moet men dit blijven doen. Of is dit eenmalig zo’n behandeling ???

  Groet suus

  • Beste Suus,

   Excuses voor de late reactie. Deze behandeling moet je tussen de drie en zes maanden herhalen.

   Fijne dag gewenst!

   Groet, Romy

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM