AAN HET LEZEN

Instagram: ik zie ik zie wat jij niet ziet!

Instagram: ik zie ik zie wat jij niet ziet!

Adv.

Dankzij Instagram…

Als ik de supermarkt uitloop, kom ik de man van een kennisje tegen. En voordat ik er erg in heb groet ik hem vol enthousiasme. Ik volg die kennis – en dus ook haar mooie gezin – op Instagram. En als haar man mij passeert fronst hij zijn wenkbrauwen. Hij vraagt zich waarschijnlijk af wie ik ben. Wat natuurlijk niet vreemd is, want ik weet (dankzij zijn vrouw via Instagram) wel wie hij is. Maar hij heeft natuurlijk geen enkel idee wie die vriendelijke – misschien wel een tikkeltje overdreven – groetende vrouw is.

Tjaa… dit is op z’n zachts gezegd weer een echte ‘Romy’ actie. Lekker gênant en klungelig. En met een paar rode wangen stap ik mijn auto in en verlaat ik zo snel als ik kan de parkeerplaats.

Social Media

Als ik dit lichtelijk gênante moment probeer te vergeten.. bedenk ik mij dat ik nooit de enige kan zijn die dit is overkomen. Social Media zorgt er simpelweg voor dat de wereld kleiner wordt. Binnen korte tijd bouw je via Social Media een leuke virtuele kennissenkring op en kun je oude contacten weer aanhalen.

Naast Facebook denk ik dat Instagram een zeer geliefd platform is. Wie vind het nu niet leuk om (misschien wel stiekem) mee te mogen kijken in het privé leven van iemand die ze bewonderen. Ik doe daar zelf vrolijk aan mee. Het is toch heerlijk om je te laten inspireren.

Ik zie ik zie wat jij niet ziet…

Iedere dag bekijk ik wel een aantal (Insta)Stories van bekende en onbekende personen. Heerlijk een paar seconden reality tv op mijn mobiel. Ik ben een trouwe volger en like dan ook graag mooie of leuke foto’s en als het even kan dan reageer ik vol enthousiasme. En na enige tijd merk je toch dat er een soort van band ontstaat.

Deze ezel stoot zich geen twee keer
Deze ezel stoot zich geen twee keer.. althans.. dat zou je denken..
Ik geniet volop van het zonnetje als er een blonde dame het terras op stapt. Ze komt me heel erg bekend voor en dan ineens weet ik het. Ze is een trouwe volger van mij, althans.. van mijn Insta Stories. Als ik aan de bar sta te praten komt ze aangelopen en ja hoor – zoals je waarschijnlijk al aan voelt komen – kan ik het niet laten om haar te groeten. En dan gebeurd er iets vreemds..

Hoewel ze elke dag mijn Insta Stories bekijkt doet ze net alsof ze me niet kent. Ik ben wer-ke-lijk verontwaardigd, maar besluit er verder geen punt van te maken. Zij weet kennelijk niet dat ik kan zien wie mijn Insta Stories bekijkt. Deze dame heeft nog nooit een foto van mij geliked en ze volgt me ook niet. Maar ze bekijkt wel iedere dag mijn Insta Stories. Dit was de eerste keer dat ik werd geconfronteerd met een ‘watcher’.

Een watcher?

Ik hoor je nu denken… een ‘watcher’? Wat is dat?!? Die naam heb ik bedacht voor de mensen die wel kijken maar nooit reageren of liken. Deze categorie behoort denk ik ook niet tot de ‘bewonderaar’ of leuke volger, maar wel tot de categorie ‘kletskous’. Ik geef ze simpelweg iets om over te kletsen. En dat is goed! Maar ik wilde toch wel even gezegd hebben dat ik weet dat je kijkt.

Alvast een fijne avond gewenst en tot de volgende keer!

Liefs Romy
Wil jij mij ook volgen op Instagram? Klik dan HIER


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Laura

  11 juni

  Hoi Romy,
  Heel herkenbaar… ook ik had een watcher ( blijkbaar) een bekende
  Toen ik haar tegenkwam en naast haar ging zitten ( in de winkel) en gedag zei… draaide ze zich om en ging verder in gesprek met iemand!?
  Ik was echt een soort van geschokt .
  Social media is leuk!! Maar soms ook een apart wereldje hoor!
  Liefs
  Laura

  • Hi Laura, goed te horen dat ik niet de enige ben. Wat een vervelend voorval. Laten wij vooral lekker onszelf blijven en doen waar wij gelukkig van worden. Fijne dag en nogmaals bedankt voor je reactie. Liefs Romy

 2. Annika

  11 juni

  Hahha wat een heerlijk mooi mens ben je toch ook!

  Ga lekker zo door lieverd, we love to watch ❤️

  • Lieve Annika, bedankt voor je reactie en ik ga lekker door. Een hele fijne dag gewenst! Liefs Romy

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM