AAN HET LEZEN

Een verwen momentje bij Ma Bella Cakery

Een verwen momentje bij Ma Bella Cakery

Adv.

Geluk bij een ongeluk?

Het is woensdagochtend rond de klok van negen als ik me haast om de deur uit te komen. Op naar een super leuke zakelijke afspraak!!

En dan gaat mijn mobiel.. bij Muiden zijn er drie rijstroken dicht en omrijden via de A27 heeft ook geen zin omdat de A1 ook vaststaat door werkzaamheden. Rijkswaterstaat raadt automobilisten die vanuit Flevoland komen aan om thuis te blijven. En hoewel ik het nieuws in mij opneem waag ik toch mijn kans, want Romy zou Romy niet zijn als ze het niet heeft geprobeerd.

Je raadt het al… vanaf Almere Centrum stond het verkeer helemaal stil.. dus dan maar een kopje koffie in het centrum. Even tijd voor mama! De kinderen zitten op school dus tijd voor ME-TIME!

Ma Bella Cakery

Eenmaal in het centrum aangekomen valt mijn oog op een super leuk taarten atelier genaamd Ma Bella Cakery. De fraaie buitenpresentatie lokt mij meteen naar binnen. Ik verheug me nu al op een heerlijk verwen momentje!

Ma Bella Cakery

Ma Bella Cakery

Babyshower

Binnen word ik vriendelijk verwelkomt door een jongedame en de eigenaar. Met veel enthousiasme verteld de eigenaar over zijn mooie taarten atelier en dan valt zijn oog op mijn zwangere buik. Na een bescheiden praatje over zijn dochter en dat zij de grote inspiratie is geweest om Ma Bella Cakery op te zetten geeft hij aan dat je hier ook een babyshower kunt organiseren. Hoe leuk is dat!

Deze zoete en poppige omgeving leent zich inderdaad goed voor een babyshower en ik ben direct enthousiast!!

Ma Bella Cakery

Ma Bella Cakery

Naast heerlijke taarten, scones, sandwiches en cupcakes serveren ze ook smaakvolle koffiemelanges en diverse theesoorten, waaronder zelfgemaakte Iced tea.

Ma Bella Cakery

Ma Bella Cakery

Ma Bella Cakery

Ma Bella Cakery Iced tea

Ik ga voor een heerlijk kopje thee en de Red Velvet Cake. De ambachtelijk gebakken taart is niet alleen een lust voor het oog maar ook een ware smaaksensatie. Ik word er blij van!

Red Velvet Cake

Red Velvet Cake

Je vindt Ma Bella Cakery op twee adressen

Ma Bella Cakery heeft een vestiging in Almere en in Amsterdam.
Ben jij toe aan een heerlijk verwenmomentje?Klik dan HIER voor de adresgegevens.

Deze heerlijke zoete verwen cakery staat in mijn “hotspot” top tien!

Later deze week vertel ik jullie meer over mijn date night bij één van mijn favoriete hotspots in Amsterdam!!


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM