AAN HET LEZEN

Fine dining experience @ Mr. Porter Amsterdam...

Fine dining experience @ Mr. Porter Amsterdam

Adv.

Mr. Porter een ware belevenis

In de herfst vorig jaar opende Mr. Porter zijn deuren in het chique W hotel in Amsterdam. Heel bekend en minder bekend Nederland liep de deur plat en de goede recensies vlogen je om de oren. Dus reden genoeg om er destijds een bezoekje te brengen. Ik was direct onder de indruk van het geweldige interieur, het waanzinnige uitzicht en het shared dining concept.

Liet ik me meeslepen door het enthousiasme van mijn vrienden?
Was ik onder de indruk van het publiek?
Of is het er inderdaad zo geweldig als dat ik mij herinner…

Een jaar later…

Een jaar later behoort Mr. Porter nog steeds tot één van de meest bezochte hotspots van Amsterdam. En dat is niet voor niets!

Onze kinderen waren afgelopen weekend uit logeren en mijn man en ik waren wel toe aan een beetje romantiek. Dus op naar Mr. Porter waar wij heerlijk in elkaar konden opgaan.

De opzwepende ambiance en het shared dining concept van Mr. Porter lenen zich uitstekend voor een avondje uit met je partner.

Shared Dining

Voor degene die niet weet wat shared dining is… Shared dining is een vorm van dineren waarbij je gerechten met elkaar deelt. Dit is mijn inziens een stuk romantischer dan het traditionele a la carte diner.

Eenmaal aangekomen bij het W hotel stappen wij de gouden lift in naar de bovenste verdieping.

Wij besluiten eerst nog een cocktail (voor mij een non-alcoholische cocktail) te drinken in de lounge van het W hotel.

Cocktail @ W Hotel

Cocktail @ W Hotel

En ook hier word je enthousiast van het interieur! Een geweldig uitzicht over de stad, een super mooi rooftop-zwembad en super gave kunst objecten.

Lounge W Hotel

Lounge W Hotel

De tijd vliegt voorbij en voor wij het weten zitten wij aan tafel bij Mr. Porter.

Diner @ Mr. Porter

Diner @ Mr. Porter

De bediening is zeer gepassioneerd,  jong, vriendelijk en professioneel. De “gastmeisjes” kunnen zo door gaan voor model en het restaurant fungeert als hun rode loper. De strakke omgeving en de goed geklede gasten maken het totaal plaatje compleet.

Het is zien en gezien worden!

Het diner

Ik heb wederom genoten van al het heerlijks dat ons voorgeschoteld werd.
Van inktvis tot aan een steak, alles was uitstekend bereid.

Mr. Porter

Starter inktvis, te mooi en heerlijk om niet vast te leggen

Mr. Porter

Wij sloten de avond af met een heerlijk aardbeien dessert

Je hebt keuze uit visgerechten, salades en T-bone steaks en daarbij wordt goed gelet op een eventueel dieet. De gerechten worden heel erg mooi gepresenteerd en dit wordt tot in de puntjes doorgevoerd. Let vooral op de steak messen met groene leren handvatten en de naam “Mr. Porter” erin gegraveerd.

Mr. Porter

Het befaamde steakmes

Mr. Porter

Let op de details

Kortom: voor een avondje uit verwijs ik je met veel plezier door naar dit restaurant en zoals je uit mijn verhaal op kunt maken behoort ook Mr. Porter in mijn hotspots top 10!!

Begin volgende week neem ik jullie mee naar één van de leukste en creatiefste tweeling, op fashion gebied, van Nederland!


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Chantel

  24 september

  Wat een leuk stuk weer! Zeker een keer proberen met mijn man.

  • Romy Koster

   24 september

   Hi Chantel, bedankt voor je enthousiasme!! Ik hoor graag hoe het jullie is bevallen. Fijne avond!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM