AAN HET LEZEN

Luxueuze Waterdream boot voor Sir Adam Hotel

Luxueuze Waterdream boot voor Sir Adam Hotel

Adv.

Overweldigende luxe Sir Adam Hotel Amsterdam

Wellicht heb je het al voorbij zien komen in de media en zo niet…  Dan vertel ik jou vandaag alles over de lancering van de nieuwe Waterdream Venetian Tender.

Waterdream is het botenmerk van Prins Bernhard van Oranje. Ze staan bekend om de handgemaakte, revolutionaire en onderhoudsvrij sloepen. Maar pas op..  eenmaal een Waterdream experience gehad dan wil je niet anders meer.

Afgelopen dinsdag lanceerde Prins Bernhard, op het nieuwe dakterras van het imposante Sir Adam Hotel, de zeer exclusieve Ventian Tender.  Romy’s Choice was erbij en hoe gaaf is dat!!

Als ik het hotel binnenstap word ik vriendelijk verwelkomt door een gastheer die mij vervolgens meeneemt een wenteltrap op naar boven. Op het dakterras aangekomen word ik verrast door het prachtige uitzicht op het IJ en het mooie oude centrum van Amsterdam.

Leuke mensen

Ik raak in gesprek met een aantal leuke mensen waaronder een fotograaf Remy Sapuletej. Remy is de “huisfotograaf” van Waterdream en inmiddels uitgegroeid tot een vriend van Prins Bernhard. Ik ben erg onder de indruk van zijn bescheidenheid, dat siert hem enorm. Tijdens ons gesprek wordt hem gevraagd om een aantal plaatjes te schieten en dus zo ook dit plaatje van mij haha

Waterdream

Af en toe een plaatje schieten moet kunnen

Onder het genot van een hapje, drankje en een gezellig babbeltje wacht ik geduldig op de presentatie van de boot. Klik op de foto’s om deze te vergroten.

De Waterdream Venetian Tender

Rond half vijf wordt iedereen gewenkt om naar voren te komen. Als Prins Bernhard van Oranje de microfoon aanneemt gaat mijn hartje uit enthousiasme sneller kloppen. Maar met mijn 1,58 meter en achter de menigte zie ik natuurlijk helemaal niets. Ik besluit stiekempjes naar voren te lopen.  Als mijn oog dan eindelijk op de nieuwe Waterdream Venetian Tender valt maakt mijn hart een sprongetje. Wat een prachtige boot, werkelijk adembenemend!

Rondje varen

Na de presentatie van de prachtige Venetian Tender worden de gasten uitgenodigd om een rondje te varen. Ik stap op een prachtige sloep en met een klein gezelschap varen wij de grachten van Amsterdam door. Onder het genot van een heerlijk glaasje champagne raak ik in gesprek met meneer Leib (de Acquisition & Development Manager Sir Hotels). Hij vertelt mij dat de luxueuze boot zal worden ingezet voor de gasten van het hotel. Het is een goede aanvulling op de unieke ervaring die het hotel haar gasten biedt.

Ik heb erom genoten van deze unieke ervaring en verwennerij. En aangezien de kinderen dit weekend bij opa en oma logeren besluit ik direct voor het weekend een overnachting in het Sir Adam Hotel te boeken.

Wil jij meegenieten van mijn ervaring in dit prachtige hotel? Volg dan mijn Insta Stories op Instagram, klik HIER.

Alvast een heel goed weekend toegewenst en tot volgende week!

Liefs Romy

 


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM